Uutislistaukseen

UTAJÄRVEN SEURAKUNNAN PALAUTEKYSELY ajalla 26.4.-9.5.2021

konfirmaatio 2.8.2020.jpg

Utajärven seurakunta toteuttaa kyselyn, jonka tarkoitus on saada palautetta seurakunnan palveluista ja toiminnasta. Kysely toteutetaan ajalla 26.4.-9.5.2021 ja siihen on mahdollisuus vastata nimettömänä joko sähköisesti Utajärven seurakunnan ja kunnan verkkosivuilta löytyvän linkin kautta tai paperilomakkeella kirkkoherranvirastossa ja kunnan kirjastossa.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Reilun kaupan tuotteita. Jos haluat osallistua arvontaan, voit jättää yhteystietosi kyselylomakkeen loppupuolella. Samoin voit jättää yhteystietosi, mikäli haluat seurakunnasta otettavan Sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä. Kyselyn yhteydessä on myös mahdollisuus ilmoittautua mukaan seurakunnan vapaaehtoistoimintaan.

Kyselyn vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä henkilötietoja yhdistetä vastauksiin. Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään Utajärven seurakunnan tulevien vuosien toiminnan suunnittelussa. Yhteisenä tavoitteena on Utajärven seurakuntalaisten sekä kaikkien utajärvisten arvostava ja kunnioittava kohtaaminen ja palveleminen.

Lämmin kiitos Sinulle jo etukäteen vastauksistasi!

Tässä linkki kyselyyn.

https://link.webropolsurveys.com/S/3F25613B39E3E45ELinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

 

26.4.2021 15.16