Seurakuntasali

Pappilantie 2, 91600 Utajärvi

Seurakuntasali Kauniissa seurakuntasalissa järjestetään erilaisia seurakunnan ja yksityisten ihmisten juhlia.  Sali on helppo jakaa kahteen osaan siirrettävällä väliseinällä. Seurakuntasalin yhteydessä on suurtalouskeittiö, joka mahdollistaa tarjoilujen järjestämisen suurelle väkimäärälle.

Seurakuntatalolla on tilaa ja kalustoa n. 200 henkilölle.

Seurakuntasalista löytyy

Langaton internetyhteys
Langaton mikrofoni
Kiinteä dataprojektori HDMI- VGA- ja USB-kytkennällä
Kiinteä valkokangas
Flyygeli ja piano

Seurakuntatalon vuokraamiseen juhlien, tapahtumien ja koulutustilaisuuksiin liittyvissä asioissa voi tiedustella kirkkoherranvirastosta puh. 040 032 2252 tai (08) 542 1104. Lisätietoa varauksista löydät Tilavaraukset -sivulta.

Varaukset kannattaa tehdä ajoissa.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Pappilantie 2, 91600 Utajärvi

Pappilantie 2, 91600 Utajärvi

Seurakuntakerho

Avoin seurakuntakerho kokoontuu joka toinen (pariton) keskiviikko. Ohjelmassa on kahvit, hartaus, keskustelua ajankohtaisista tai vallan vanhoista asioista ja erityisesti iloitsemme kerholaisten omista ohjelmista ja puheenvuoroista. Joskus kutsumme kerhoon vierailijoita tai teemme itse vierailuja. Kerhokaudella on tehty perinteisesti kevät- ja syysretki, joita varten kerhossa kerätään kahviraha ja pidetään arpajaiset.