Seurakuntasali

Pappilantie 2, 91600 Utajärvi

Seurakuntasali Kauniissa seurakuntasalissa järjestetään erilaisia seurakunnan ja yksityisten ihmisten juhlia.  Sali on helppo jakaa kahteen osaan siirrettävällä väliseinällä. Seurakuntasalin yhteydessä on suurtalouskeittiö, joka mahdollistaa tarjoilujen järjestämisen suurelle väkimäärälle.

Seurakuntatalolla on tilaa ja kalustoa n. 200 henkilölle.

Seurakuntasalista löytyy

Langaton internetyhteys
Langaton mikrofoni
Kiinteä dataprojektori HDMI- VGA- ja USB-kytkennällä
Kiinteä valkokangas
Flyygeli ja piano

Seurakuntatalon vuokraamiseen juhlien, tapahtumien ja koulutustilaisuuksiin liittyvissä asioissa voi tiedustella kirkkoherranvirastosta puh. 040 032 2252 tai (08) 542 1104. Lisätietoa varauksista löydät Tilavaraukset -sivulta.

Varaukset kannattaa tehdä ajoissa.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Pappilantie 2, 91600 Utajärvi

Pappilantie 2, 91600 Utajärvi

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho kokoontuu kirkonkylällä joka toinen keskiviikko (parittomalla viikolla). Ohjelmassa on kahvit, hartaus, keskustelua ajankohtaisista ja joskus vallan vanhoista asioista. Kerholaiset ovat maksaneet kahvirahan ja järjestäneet arvontaa retkikassan kartuttamiseksi. Perinteisesti on tehty syksyisin päivän retki ja keväisin kahden päivän retki. Tervetuloa mukaan kerhoon!