Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Koronatilanteesta johtuen seurakunnan viikkotoiminta on lasten ja varhaisnuorten kerhoja lukuun ottamatta keskeytetty 25.4.2021 saakka. Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin.

Sunnuntaina kirkossa pidettävissä jumalanpalveluksissa paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä Kirkkoradion välityksellä sekä seurakunnan YouTube- ja Facebook-kanavien kautta.

Osa jumalanpalveluksista pidetään messuina, jolloin messun jälkeen on kirkossa klo 12 saakka mahdollista käydä ehtoollisella. Osallistuttuasi ensin striimattuun jumalanpalvelukseen, voit sen jälkeen tulla vastaanottamaan ehtoollisen. Kirkossa voi olla yhtä aikaa paikalla enintään 6 henkilöä. Jumalanpalveluksista tiedotetaan enemmän seurakunnan kirkollisissa uutisissa kotisivuilla ja Tervareitissä.

Su 18.4. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Timo Kosola. Kanttorina Henriikka Väänänen. Messun jälkeen on kirkossa klo 12 saakkaa mahdollista käydä ehtoollisella. Osallistuttuasi ensin striimattuun jumalanpalvelukseen, voit sen jälkeen tulla vastaanottamaan ehtoollisen.

Su 25.4. Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10. Toimittaa Kalevi Junnikkala. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen.

Päiväkerho: Huom! 3-5-vuotiaiden maksuttomaan päiväkerhoon mahtuu vielä mukaan. Päiväkerho on kerhotilassa tiistaisin klo 12-14.30. Lisätietoa ja ilmoittautumiset p. 040 571 8026 tai jessica.auranen@evl.fi

Varhaisnuorten kerhot: Kerhokausi alkoi 25.1. Ajantasainen kerhokalenteri löytyy 4H:n sivuilta.

Kuollut: Sirkka-Liisa Seppänen s. Miettunen 89 v., Heikki Kaarlo Antero Keinänen 69 v.

Yhteydenotto: Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Suosittelemme asioimista puhelimitse p. 0400 322 252. Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 5445 132. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus.

Seurakunnan työntekijöihin voi ottaa yhteyttä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tiedot löytyvät mm. seurakunnan kotisivuilta. Myös Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Rauhanyhdistyksen toimintaa: Su 25.4. Seurat kirkossa klo 17 Kirkkoradion kautta.

Herättäjäyhdistyksen toimintaa: Seuroja voi kuunnella Herättäjä-Yhdistyksen internet-sivujen kautta osoitteessa  www.h-y.fi

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA TIEDOTTAA 1.4.2021

Koronarajoitusten jatkuessa seurakunnan viikkotoiminta on lasten ja varhaisnuorten kerhoja lukuun ottamatta keskeytetty 25.4.2021 saakka.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin, joista sovitaan yhdessä perheiden ja omaisten kanssa. Tilaisuuksissa voi olla paikalla enintään 6 henkilöä lukuun ottamatta hautaan siunaamisia, joissa voi pastoraalisista syistä olla hieman enemmän osanottajia. Väkimäärään ei lasketa toimitusten työntekijöitä (pappia, kanttoria ja suntiota). Kirkollisissa toimituksissa henkilökunta ja osanottajat käyttävät maskeja.

Osa jumalanpalveluksista pidetään messuina, jolloin messun jälkeen on kirkossa klo 12 saakka mahdollista käydä ehtoollisella. Osallistuttuasi ensin striimattuun jumalanpalvelukseen, voit sen jälkeen tulla vastaanottamaan ehtoollisen. Jumalanpalveluksista tiedotetaan enemmän seurakunnan kirkollisissa uutisissa kotisivuilla ja Tervareitissä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Suosittelemme asioimista puhelimitse p. 0400 322 252. Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 5445 132. Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai sähköisesti seurakunnan kotisivuilta löytyvän linkin kautta.

Seurakunnan työntekijät tarjoavat keskusteluapua ja sielunhoitoa. Yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta. Myös Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Taivaan Isän siunausta ja varjelusta Sinulle