Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Su 3.7. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Kalevi Junnikkala. Kanttorina Henriikka Väänänen. Vietämme samalla Tiekirkko-toiminnan avausta. Kolehti Herättäjä-Yhdistyksen lapsi-, nuoriso- ja opiskelijatyöhön käytettäväksi lasten, nuorten ja opiskelijoiden valtakunnallisten tapahtumien ja leirien järjestämiseen Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

Ma 4.7. Yhteisvastuun puutarhakävely Jolkinilla Ahmaksella klo 17, os. Räisäläntie 2. Tervetuloa tutustumaan rennosti rönsyilevään hyötypuutarhaan. Pihassa on myös kanoja ja mehiläisiä. Lopuksi kahvi- ja mehutarjoilu, josta vapaaehtoinen maksu Yhteisvastuulle.

Su 10.7. Perinnejumalanpalvelus kirkossa klo 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Käytämme vuoden 1701 virsikirjan virsiä ja vanhempaa messusävelmistöä. Kirkkoväkeä pyydetään, jos mahdollista, pukeutumaan vanhantyylisiin vaatteisiin. Kolehti nuorten perus- ja ammattikoulutukseen Suomen Lähetysseuran kautta.

Tiekirkko-toiminta: Utajärven kirkko on tiekirkkona opastetusti avoinna ajalla 3.7.- 14.8.2022 ti-pe klo 12-15 ja su klo 11-15. Kotiseutumuseo on samanaikaisesti avoinna. Tapulissa on kesäkahvila, jonka tuotto ohjataan lähetystyön hyväksi.

Herättäjäyhdistyksen toimintaa:

1.-3.7. Herättäjäjuhlat Joensuussa. Herättäjäjuhlia voi kuunnella internetistä www.herattajajuhlat.fi

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

1.-4.7. Suviseurat Lopella. Suviseuroja voi kuunnella radiosta taajuudella 105,9 MHz tai internetistä www.suviseurat.fi

Su 10.7. Seurat ry:llä klo 17.

Su 17.7. Seurat ry:llä klo 17.

Su 24.7. Seurat ry:llä klo 17.

Tiedotus: Huom! Kirkkoherranviraston aukioloajat muuttuvat kesäkautena: virasto on avoinna kesä-, heinä- ja elokuussa tiistaisin ja torstaisin klo 9-12. Kirkossa pidettäviä jumalanpalveluksia ja muita tilaisuuksia voi kuunnella Kirkkoradion, YouTube- ja Facebook- kanavien kautta.

Kastettu: Iivo Oliver Ämmänpää

Kuollut: Harri Matias Mattila 52 v., Hannes Matti Severus Poikola 79 v., Eero Kalevi Väisänen 75 v.

Yhteydenotto: Kirkkoherranvirasto on kesäaikana avoinna ti ja to klo 9-12, p. 040 032 2252.

Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 544 5132.

Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai yksityishenkilöt: https://tilaavirkatodistus.fi/?locale=fi-FI, yritykset: https://lomakkeet.evl.fi/oulun-seurakunnat/virkatodistus

Seurakunnan työntekijöihin voi ottaa yhteyttä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tiedot löytyvät mm. seurakunnan kotisivuilta. Myös Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 040 022 1180 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi