Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Pe 27.1. Diakonian aamupuuro ja kauppojen ylijäämäelintarvikkeiden jako ruoka-apua tarvitseville Hyvinvointitalon Kyöstin Korvikkeessa klo 9-10.

Su 29.1. Messu kirkossa klo 10. Liturgia Heikki Nissinen, saarna Pauli Niemelä. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Messun yhteydessä luottamushenkilöiden tehtävään siunaaminen. Messun jälkeen luottamushenkilöiden koulutuspäivä srk-talolla.

Ti 31.1. Iltaperhekerho kerhotilassa klo 17.30-19. Lopuksi iltapalatarjoilu. Tervetuloa koko perheellä! Yhteistyössä Utajärven kunnan ja Utajärven Marttojen kanssa.
Ke 1.2. Kirkonkylän seurakuntakerho srk-talolla klo 12. Kirkkokuoroharjoitukset srk-talolla klo 18.

To 2.2. Lasten ja aikuisten kirkkohetki srk-talolla klo 10. Kirkkohetken aiheena kynttilänpäivä. Kirkkohetken jälkeen perhekerho kerhotilassa.
Su 5.2. Kynttilänpäivän messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Heidi Laitinen ja Jessica Auranen avustavat. Vietämme samalla Yhteisvastuukeräyksen avausta ja rippikoulusunnuntaita. Messun jälkeen Yhteisvastuulounas srk-talolla sekä tietoa tämän vuoden keräyksestä. Rippikoululaiset suorittavat listakeräystä kirkonkylän alueella iltapäivällä.

Tiedotus: Kirkkoherranviraston aukioloajat ovat muuttuneet. Virasto on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9-12.

Lähetykset kirkosta: Kirkossa pidettävät jumalanpalvelukset ja muut tilaisuudet lähetetään Kirkkoradion sekä seurakunnan YouTube- ja Facebook -kanavien kautta.

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Su 29.1. Seurat ry:llä klo 13.

Pe 3.2. Sisarilta klo 19.

Su 5.2. Seurat ry:llä klo 17.

Pe 10.2. Myyjäiset ry:llä klo 18.30.

Pe 17.2. Raamattuluokka klo 19.

La 18.2. Nuortenilta klo 19.

Su 19.2. Lauluseurat ry:llä klo 13.

Ke 22.2. Keskiviikkokerho ry:llä klo 12.

Su 26.2. Seurat ry:llä klo 13.

Kastettu: Hannes Matti Tapio Holopainen, Fiia Sofia Moilanen, Ilona Miina Maria Laitinen

Kuollut: Tauno Henrik Tervo 92 v., Eino Johannes Saarinen 89 v., Sisko Martta Vesala s. Tomperi 91 v.

Kirkkoherranvirasto on avoinna tiistaisin ja torstaisin klo 9-12, p. 040 032 2252.

Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 544 5132.

Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai yksityishenkilöt: https://tilaavirkatodistus.fi/?locale=fi-FI, yritykset: https://lomakkeet.evl.fi/oulun-seurakunnat/virkatodistus

Seurakunnan työntekijöihin voi ottaa yhteyttä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tiedot löytyvät mm. seurakunnan kotisivuilta.

Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 040 022 1180 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi