Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Su 19.8. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Avustajana Heidi Laitinen. Virret: 195, synnintunnustus 700, 126, 331:1-3, 333:1-, 225. Kuoron laulut: Te kaikki kansat tulkaa, Leipä syö,viini juo (v 958), Muista joka päivä, Herra on minun paimeneni. Tuhansin kielin, Hanna Väänänen, laulu. Vietämme samalla Utajärven kirkkokuoron 90-vuotisjuhlapäivää. Messun jälkeen seurakuntatalolla ruokailu ja kirkkokuoron 90-vuotisjuhla.

Ma 20.8. Viikkomessu kirkossa klo 18. Liturgia Heikki Nissinen, saarna lähetystyön hiippakuntasihteeri Matti Laurila. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Messun yhteydessä Utajärvellä 31.8.- 2.9. pidettävien Oulun hiippakunnan lähetysjuhlien talkoolaisten siunaaminen.

Ke 22.8. Seurakuntakerhojen yhteinen syyskauden avaus srk-talolla klo 12. Isoskoulutukseen ilmoittautuminen sekä tietoa isoskoulutuksesta kerhotilassa klo 15.15. Kaikki rippikoulun käyneet ovat tervetulleita! Kirkkokuoroharjoitukset srk-talolla klo 19, huom! aika.

To 23.8. Rippikoulun aloitusinfo rippikoululaisille, heidän vanhemmille sekä huoltajille srk-talolla klo 18. Kahvitarjoilu.

Pe 24.8. Kerhonohjaajien aloituspalaveri kerhotilassa klo 15.

La 25.8. Kerhonohjaajien koulutus- ja ensiapupäivä srk-talolla alkaen klo 10.

Su 26.8. Sanajumalanpalvelus kirkossa 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen.

Kirkkoradio: Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Su 19.8. Juorkunan kesäseurat Aila ja Veikko Väisäsellä Kiviharjussa klo 12.
Su 19.8. Kolehtiseurat ry:llä klo 17.
Su 26.8. Seurat Sangin koululla klo 12.

Kastettu: Ilona Eeva Lyydia Kaiponen

Kuollut: Aino Katariina Seppänen, 93 v., Elli Pyhäluoto s. Rohkimainen, 87 v.