Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

TIEDOTE: KOKOONTUMISRAJOITUKSET OVAT POISTUNEET (2.6.2021)

Alueellisten kokoontumisrajoitusten päätyttyä Utajärven kirkkoon ja muihin seurakunnan tiloihin voi tulla vapaasti.

Huolehditaan edelleen käsihygieniasta sekä mahdollistetaan omalta osaltamme muille tilaisuuksiin osallistujille lähikontaktien välttäminen. Sisätiloissa suositellaan toistaiseksi maskin käyttöä.

Utajärven seurakunta toivottaa taivaan Isän siunaamaa ja turvallista kesää kaikille!

Pe 25.6. Juhannuskokkoa ja hartautta ei ole Vesitorninmäellä! Juhannusaaton hartaus- ja lauluhetki kirkossa klo 19.

La 26.6. Juhannuspäivän messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti oman seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen.

Su 27.6. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Käytämme vuoden 1938 virsikirjan virsiä ja raamatunkäännöstä sekä vanhempaa messusävelmistöä. Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappeleiden ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen.

TIEDOTUS: KOKOONTUMISRAJOITUKSET OVAT POISTUNEET (2.6.2021)

Jumalanpalvelukset lähetetään myös Kirkkoradion ja seurakunnan Facebook- ja YouTube- kanavien kautta.

Kastettu: Johannes Urho Matias Holopainen

Vihitty: Kimmo Tapio Holopainen ja Piia-Pauliina Pahkala

Kuollut: Ulpu Seija Aulikki Koskela 71 v., Tuomo Tapani Lampinen 65 v., Olavi Viljo Kustaa Isoaho 70 v., Helli Maria Itkonen s. Männikkö 88 v., Paavo Elias Siika-aho 86 v.

Yhteydenotto: Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Suosittelemme asioimista puhelimitse p. 0400 322 252. Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 5445 132. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus.

Seurakunnan työntekijöihin voi ottaa yhteyttä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tiedot löytyvät mm. seurakunnan kotisivuilta. Myös Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Su 27.6. Seurat ry:llä klo 17.

Herättäjäyhdistyksen toimintaa: Seuroja voi kuunnella Herättäjä-Yhdistyksen internet-sivujen kautta osoitteessa  www.h-y.fi

Tiedotus: KOKOONTUMISRAJOITUKSET OVAT POISTUNEET (2.6.2021)

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Suosittelemme asioimista puhelimitse p. 0400 322 252. Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 5445 132. Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai sähköisesti seurakunnan kotisivuilta löytyvän linkin kautta.

Seurakunnan työntekijät tarjoavat keskusteluapua ja sielunhoitoa. Yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta. Myös Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Taivaan Isän siunausta ja varjelusta Sinulle