Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Su 30.6. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Veikko Ruusuvuori. Kanttorina Hannamari Oikarainen. Messu liittyy Muhoksella pidettäviin Suviseuroihin. Kolehti Muhoksella 28.6.-1.7. pidettävien Suviseurojen järjestämiseen Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen kautta. Messun jälkeen kirkkokahvit tapulissa. Vapaaehtoinen maksu oman seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen. Kirkkokahvien jälkeen klo 12 alkaen on kotiseutumuseolla Timo Pakosen tekemän Kurimon Ruukin pienoismallin julkistaminen. Vietämme samalla tiekirkkotoiminnan avajaisia.

Ti 2.7. Herättäjäjuhlien lähtöseurat Lamminahon talolla Vaalassa klo 16. Kahvitarjoilu omakustanteinen.

Su 7.7. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Hannamari Oikarainen. Kolehti naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Tiedotus: Utajärven kirkko tiekirkkona ja kotiseutumuseo ovat avoinna 30.6.-11.8. ti-pe klo 12-15 sekä su klo 11-15.

Tulossa: Limingan rovastikunnan retki hiippakunnan lähetysjuhlille Kannukseen la 7.9. Ilmoittautumiset 23.8. mennessä www.liminganseurakunta.fi tai Limingan srk:n khranvirasto p. 044 752 1220.

Päiväkerhoihin ilmoittautuminen kerhokaudelle 2019-2020. Kerhoon voi ilmoittaa v. 2014-2016 syntyneet lapset. Ilmoittautumiskaavake löytyy seurakunnan kotisivuilta.

Kirkkoradio: Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä. Kirkkoradio ei toimi toistaiseksi teknisen vian vuoksi. Vikaa tutkitaan. Ilmoitamme, kun yhteys toimii jälleen.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Kastettu: Elli Adalmiina Kiviselg, Emilia Hilja Elina Kiviharju, Ronja Kaarina Pinoniemi

Kuollut: Saimi Eliina Ollila s. Uusitalo, 98 v., Helena Inkeri Oilinki s. Lotvonen, 62 v.

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

28.6.-1.7. Suviseurat Muhoksella. Suviseuroja voi kuunnella radiosta taajuudella 105,9 MHz tai internetistä www.suviseurat.fi.

Su 14.7.  Marttisjärven kesäseurat Uutelassa klo 12, os. Marttisjärventie 24.

Su 14.7. Seurat Utajärven ry:llä klo 17.

Su 21.7. Seurat ry:llä klo 17.

Su 4.8. Seurat ja kolehtimyyjäiset ry:llä klo 17.

Su 18.8. Kodinilta klo 17.

Su 25.8. Seurat Sangin koululla klo 17, os. Puutturintie 5.