Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Ke 19.12. Kirkkokuoroharjoitukset srk-talolla klo 18.

To 20.12. Alakoulun joulukirkko kirkossa klo 9.20. Gaudiate-kuoron joulukonsertti kirkossa klo 19. Johtaa Lauri Nurkkala. Vapaa pääsy, käsiohjelma 5 euroa.

Pe 21.12. Diakonian jouluinen aamupuuro Hyvinvointitalolla klo 9-10. Aamupuuron yhteydessä jaetaan ruoka-apua sitä tarvitseville. Yläkoulun ja lukion joulukirkko kirkossa klo 9. Joulurauhan julistus metsänväelle Kormun laavulla klo 18.30.

Su 23.12. 4. adventtisunnuntain messu kirkossa klo 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti Murmanskin kirkon rakentamiseen Inkerin kirkon kautta. Kauneimmat joululaulut kirkossa klo 21. Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti, Jenna Väisänen, laulu. Juontajana diakoniaopiskelija Jaana Ranta.

Ma 24.12. Jouluaaton hartaus kirkossa klo 14. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Ruut Tikkanen, kantele. Jouluaattoillan musiikkihartaus kirkossa klo 22. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro, Hanna Väänänen, laulu.

Ti 25.12. Jouluaamun sanajumalanpalvelus kirkossa klo 8. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Ruut Tikkanen, kantele. Kolehti oman seurakunnan perhetyölle.

Ke 26.12. Tapaninpäivän messu kirkossa klo 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Leo Rahko. Kolehti oman seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen.

Su 30.12. Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Hannamari Oikarainen. Kolehti kansaiväliseen diakoniatyöhön Suomen Idäntyö UP ry:n kautta.

Ti 1.1. Uudenvuodenpäivän messu kirkossa klo 12, huom! aika. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolhti päihde- ja kriminaalityöhön eri järjestöille.

SIVUN ALAOSASSA TIETOA KAUNEIMMAT JOULULAULUT -TILAISUUKSISTA JA JOULUKONSERTEISTA!

Kastettu: Viola Sofia Marianne Paavola

Kuollut:  Pauliina Holappa s. Mäkelä, 90 v., Maunu Eero Henrik Laatikainen, 86 v.

Kirkkoradio: Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaina, tiiistaina ja torstaina klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Rauhanyhdistyksen toimintaa:
Ke 26.12. Seurat ry:llä klo 17.

Ti 1.1. Seurat ry:llä klo 17.

JOULUKONSERTIT JA KAUNEIMMAT JOULULAULUT -TILAISUUDET

to 20.12. Joulukonsertti kirkossa klo 19. Oulujoen seurakunnan kamarikuoro Gaudiate, joht. Lauri Nurkkala. Vapaa pääsy! Käsiohjelma 5 euroa.

su 23.12. Kauneimmat joululaulut kirkossa klo 21. Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti, Jenna Väisänen, laulu. Anna-Mari Tuovinen, säestys. Juontaa diakoniaopiskelija Jaana Ranta.

Kauneimmat joululaulut –tilaisuuksissa kerätään vapaaehtoinen kolehti; lahjoita kehitysmaiden lapsille koulutusta, terveyttä ja turvaa Suomen Lähetysseuran kautta.