Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Pe 21.2. Diakonian aamupuuro Kyöstin korvikkeessa klo 8.30. Ruoka-apua jaetaan sitä tarvitseville. kierrätyspöytä. Niska-Ahmaksen seurakuntakerho Tuulikki Haataja-Enkenbergillä klo 13, os. Myllytie 3.
Su 23.2. Laskiaissunnuntain messu kirkossa klo 10. Liturgia Heikki Nissinen, saarna Hanna Fähnrich. Avustajana Heidi Laitinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Vietämme samalla kehitysvammaisten kirkkopyhää. Messun jälkeen kirkkokahvi ja päivätilaisuus srk-talolla.

Minun virteni- ilta kirkossa klo 18. Virsiä esittelevät Heli Hartikka, Jani Ijäs, Veli Karvonen, Taisto Kokko, Mira Kurttila, Helmi Laitinen, Maila Mustonen, Seppo Sumén, Petra Honkanen ja Aurora Tikkanen. Tilaisuudessa kerätään kolehti Yhteisvastuukeräykselle. Päätteeksi kirkossa kahvitarjoilu, josta vapaaehtoinen kahviraha Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Ma 24.2. Pohjanperän seurakuntakerho Särkijärven Rauhalassa klo 12.

Ti 25.2. Laskiaislounas srk-talolla klo 11-13. Hernekeittolounaan hinta 5 € aikuisilta ja 2,5 € 4-14 vuotiailta. Keittoa voi ostaa mukaan omaan astiaan 5 € / litra. Lisäksi arvontaa ja tuotemyyntiä. Tuotto Yhteisvastuukeräykselle. Omaishoitajien tapaaminen srk-talolla klo 13. Aloitus kahvilla srk-salissa, mahdollisuus käydä laskiaislounaalla klo 11-13. Kasvatuksen toimikunnan kokous kokoushuoneessa klo 18.

Ke 26.2. Kirkonkylän seurakuntakerho srk-talolla klo 12. Vieraana Utajärven kunnan hyvinvointijohtaja Terttu Piippo. Puhdepäivä nuorten kerhotilassa klo 9.15. Kirkkokuoron kevätkokous srk-talolla klo 18. Johtokunnan kokous klo 17.30. Kokouksen jälkeen kuoroharjoitukset.

To 27.2. Perhekerho kerhotilassa klo 10.
Su 1.3. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle, katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseen hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille.

Yhteisvastuukeräys 2020 nostaa esiin vanhemmuuden haasteet sekä lasten ja nuorten tarpeen turvalliseen aikuiseen. Tule mukaan lipas- tai listakerääjäksi, avuksi leivontaan, kahvituksiin, tapahtumiin, arpa- ja tuotemyyntipöytiin, tekemään tai lahjoittamaan käsitöitä ja mahdollisia muita tuotteita tai ehdota jotain uutta diakonissa Heidi Laitiselle p. 040 5445 206 tai heidi.laitinen@evl.fi .

Tiedotus: Seurakuntatalolla on nähtävänä Heimo Aitan tekemät pienoismallit Utajärven kirkosta sekä ortodoksisesta tsasounasta. Pienoismalleihin voi tutustua seurakuntatalolla pidettävien tilaisuuksien aikana sekä viraston aukioloaikoina.

Kirkkoradio: Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Pe 21.2. Raamattuluokka ry:llä klo 18. Ompeluseurat Merilän Kartanon Vanhassa pirtissä klo 18.30.

Su 23.2. Utajärven ry:n vuosikokous ja seurat ry:llä klo 13.

Su 1.3. Seurat ry:llä klo 17.