Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Pe 15.11. Diakonian aamupuuro Hyvinvointitalolla Kyöstin korvikkeessa klo 8.30.

Su 17.11. Messu kirkossa klo 12, huom! aika. Toimittaa Vesa-Tapio Palokangas. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti Herättäjän Utajärven paikallisosastolle.

Ti 19.11. Omaishoitajien tapaaminen kokoushuoneessa klo 13. Mukana palveluohjaaja Ritva Leinonen. Käynti kirkkoherranviraston etuovesta. Rovastikunnallinen läheisensä menettäneiden ilta – lohtua sanoin ja sävelin Limingan srk-talolla klo 18.

Ke 20.11. Kirkonkylän seurakuntakerho srk-talolla klo 12. Puhdepäivä srk-talon alakerrassa klo 9.15. Kirkkokuoroharjoitukset srk-talolla klo 18.

To 21.11. Perhekerho kerhotilassa klo 10.
Su 24.11. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Vietämme samalla omaishoitajien kirkkopyhää. Kolehti Oulujokilaakson Omaishoitajien toiminnan tukemiseen. Messun jälkeen kirkkokahvi ja päivätilaisuus srk-talolla.

Tulossa: Vapaaehtoisten kiitosilta srk-talolla ke 27.11. klo 18. Tilaisuuteen kutsutaan seurakunnan eri vapaaehtoistoiminnoissa mukana olleita.

Kastettu: Ilmari Veikko Henrik Halunen

Kuollut: Pentti Kalevi Komminaho, 86 v., Airi Elviira Oksa s. Pirttikoski, 83 v.

Tiedotus: Seurakuntatalolla on nähtävänä Heimo Aitan tekemät pienoismallit Utajärven kirkosta sekä ortodoksisesta tsasounasta. Pienoismalleihin voi tutustua seurakuntatalolla pidettävien tilaisuuksien aikana sekä viraston aukioloaikoina.

Kirkkoradio: Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Pe 15.11. Seurat Särkijärvellä Hanhelalla klo 18. Myyjäiset ry:llä klo 18.30, aluksi hartaus.

Su 17.11. Pyhäkoulu L ja A Mikkosella klo 12. Suviseurojen päätösseurat Oulun ry:llä klo 13. Juhlapäivä alkaa messulla tuomiokirkossa klo 10 ja jatkuu juhlalounaalla Oulun ry:llä klo 12.

Pe 22.11. Raamattuluokka ry:llä klo 18.

Su 24.11. Seurat ry:llä klo 13.

Pe 29.11. Sisarilta klo 19.

La 30.11. Nuorten iltakylä klo 19.