Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Seurakunnan normaali viikkotoiminta on koronatilanteesta johtuen keskeytetty 1.2.2021 saakka. Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin.

Jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Jumalanpalvelukset, hartaudet sekä muut kirkossa pidettävät tilaisuudet lähetetään kotisivujen kautta avautuvan Kirkkoradion välityksellä sekä seurakunnan Facebook-sivujen ja YouTube-tilin kautta.

Su 24.1. Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10. Toimittaa Timo Kosola. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lukukappaleiden lukijana Satu Grip. Musiikissa avustavat Satu Grip ja Eeva Salminen. Kuvaajana Antti Nissinen. Virret: 184:3-7, synnintunnustus 712, 343, 481, 328:1,4, 389. Muu musiikki: P. Simojoki: Minne voin mennä. Kolehti kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta. Kolehtiin voi osallistua Utajärven seurakunnan kolehtitilin kautta FI45 5490 0710 0024 09   OKOYFIHH    Viestikenttään on hyvä lisätä avustuskohteen nimi.

Pe 29.1. Virsihartaus kirkossa klo 19 (Kirkkoradion kautta).

Su 31.1. Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti maahanmuuttajatyöhön Utajärvellä SPR:n kautta.

Kuollut: Iida Mikkonen s. Juntunen 98 v., Aira Annikki Myllyaho s. Mertaniemi 90 v., Ritva Orvokki Eskelinen s. Roininen 79 v., Hannu Henrikki Rousti 64 v.

Yhteydenotto: Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Suosittelemme asioimista puhelimitse p. 0400 322 252. Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 5445 132. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus.

Seurakunnan työntekijöihin voi ottaa yhteyttä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tiedot löytyvät mm. seurakunnan kotisivuilta. Myös Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Rauhanyhdistyksen toimintaa: Toiminta keskeytetty toistaiseksi.

Herättäjäyhdistyksen toimintaa: Seuroja voi kuunnella Herättäjä-Yhdistyksen internet-sivujen kautta osoitteessa  www.h-y.fi

UTAJÄRVEN SEURAKUNNAN TOIMINTA KORONATILANTEESSA 19.1.-1.2.2021

Edelleen jatkuvasta koronatilanteesta johtuen seurakunnan normaali viikkotoiminta on keskeytetty 1.2.2021 saakka.

Kirkolliset toimitukset hoidetaan poikkeusjärjestelyin, joista sovitaan yhdessä perheiden ja omaisten kanssa. Tilaisuuksissa voi olla paikalla enintään 10 henkilöä lukuun ottamatta hautaan siunaamisia, joissa voi pastoraalisista syistä olla hieman enemmän osanottajia. Väkimäärään ei lasketa toimitusten työntekijöitä (pappia, kanttoria ja suntiota). Kirkollisissa toimituksissa henkilökunta ja osanottajat käyttävät maskeja.

Jumalanpalvelukset pidetään sanajumalanpalveluksina siten, että paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä kotisivujen kautta Kirkkoradion välityksellä sekä seurakunnan Facebook-sivujen ja Youtube-tilin kautta.

Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Suosittelemme asioimista puhelimitse p. 0400 322 252. Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 5445 132.

Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai sähköisesti seurakunnan kotisivuilta löytyvän linkin kautta.

"Älä pelkää äläkä lannistu. Herra, sinun Jumalasi, on sinun kanssasi kaikilla teilläsi." (Joos. 1:9)

Jumalan siunausta toivottaen,

kirkkoherra Heikki Nissinen