Häät

Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus. 1.Kor 13:13

Hääjuhlan valmistelu

Vihkipaikasta, -ajasta ja -papista sovitaan kirkkoherranvirastossa. Ennen naimisiin menoa on tehtävä myös avioliiton esteiden tutkinta lomakkeella, joka palautetaan Oulun aluekeskusrekisteriin tai kirkkoherranvirastoon.

Kirkollisen vihkimisen edellytyksenä on, että sekä morsian että sulhanen ovat rippikoulun käyneitä ev.-lut. kirkon jäseniä tai toinen on rippikoulun käynyt ev.-lut. kirkon jäsen ja toinen kuuluu muuhun kristilliseen kirkkokuntaan.

Seurakuntasali on mahdollista vuokrata juhlien järjestämistä varten. Lisätietoa löydät osiosta tilavaraukset.

Papin ja kanttorin valinta

Papin, kanttorin ja suntion palvelukset ovat maksuttomia. Kirkko vihkipaikkana on myös täysin maksuton. Jos haluat papin tai kanttorin jostain toisesta seurakunnasta, vihkipari sopii asian itse papin ja kanttorin kanssa, ja huolehtii mahdolliset matkakulut.Tästä tulee myös ilmoittaa kirkkoherranvirastoon.

Musiikkitoiveet on hyvä ilmoittaa kanttorille hyvissä ajoin. Toiveet voi välittää papin kautta vihkikeskustelussa, tai vihkiharjoituksen aikana.

Hääpari hevoskyydissä
Hääpari

Tilavaraukset

Kaikkien seurakunnan tilojen tilavaraukset tehdään kirkkoherranvirastossa.

Seurakunnan tiloja voi varata eri tilaisuuksia varten. Seurakuntasali sopii eri tilaisuuksiin, juhliin ja kokouksiin. Kerhotilat sopivat ryhmien kokoontumisiin.

Seurakuntatalon tilavuokrat

Hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveron.

Yksityiset ja Utajärveläiset yhdistykset ja järjestöt

Seurakuntasali ja keittiö  180,00 €

Yritykset, kunnat ja muut käyttäjät

Seurakuntasali ja keittiö 230,00 €

Pyykkimaksut kangaspöytäliinojen käytöstä (pöytäliinat ja kaitaliinat)

Pieni liina   7,00 € / kpl (valkoiset pienet pöytäliinat ja kaitaliinat)

Iso liina    10,00 € / kpl (isot valkoiset pöytäliinat)

Käytettyjen kangasliinojen määrät ilmoitetaan kirkkoherranvirastoon.

Huomioi, että OptimaPro-pöytäliinat kuuluvat seurakuntasalin tilavuokraan.

Kerhotilan vuokra

Kerhotila  50,00 €

Tilavuokraan sisältyy tilojen käyttö, sähkö ja vesi. Seurakuntasalin pöydillä olevat OptimaPro-pöytäliinat (valkoiset) kuuluvat tilavuokraan. Vuokraajat puhdistavat pöytäliinat ohjeen mukaan käytön jälkeen. Seurakunnan kangasliinojen käytöstä menee erillinen maksu käytettyjen pöytäliinojen määrän mukaan. Tilanvuokraaja vastaa tilojen siivouksesta (keittiö, seurakuntasali, aula ja wc-tilat). Siivousohje keittiössä. Seurakuntasali järjestetään tilavuokrauksen lopuksi takaisin alkuperäiseen järjestykseen. Ylimääräiset tuolit, pöydät ja syöttötuolit viedään varastoon.