Kerhosali

Pappilantie 2, 91600 Utajärvi

Kerhosali

Kerhosali on ihanteellinen tila lasten, nuorten ja perheiden toimintaa varten. Entisenä seurakuntasalina palvellut tila on aktiivisessa käytössä aamusta iltaan. Alakerrasta löytyy pienempi nuorten kerhotila sekä partiokolo, joilla on oma pieni keittiö.

Aamuisin kerhotilat ovat päivä- ja perhekerhojen käytössä. Iltapäivisin kerhosalissa kokoontuvat varhaisnuorten kerhot sekä nuorten ryhmät. Iltaisin tiloissa voivat kokoontua aikuisten piirit ja ryhmät.

Kerhosalissa on oma pieni keittiö sekä astiasto n. 40 hengelle. Tilasta löytyy pöydät ja tuolit lapsille ja aikuisille. Kerhosalissa on tilaa 12 aikuiselle ja 20 lapselle, mutta tarvittaessa myös suuremmalle joukolle. Kerhosalissa on oma naulakko sekä wc lapsille ja aikuisille. Kerhosalissa on tilan käyttäjille avoin wifi-yhteys.

Vaativa pyörätuolireitti
Wi-Fi