HAETTAVANA NUORISOTYÖNOHJAAJAN TEHTÄVÄ

Utajärven seurakunnassa on haettavana osa-aikainen (50 %) ja määräaikainen nuorisotyönohjaajan tehtävä ajalle 22.7.- 31.12.2019.

Työtehtäviin kuuluu varhaisnuoriso- ja nuorisotyö sekä rippikoulutyö. Työntekijän tulee olla konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Koulutusvaatimuksena on kirkon nuorisotyönohjaajan tutkinto tai sellainen ammattikorkeakoulussa suoritettu tutkinto, joka antaa kelpoisuuden Suomen ev.lut. kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan. Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen. Ennen tehtävän vastaanottamista tulee esittää rikosrekisteriote (RRL 6 §).

Koska naapuriseurakunnassa Vaalassakin on vuoden loppuun mennessä vapautumassa nuorisotyönohjaajan virka, suunnitteilla on, että Utajärven ja Vaalan seurakunnilla on yhteinen kokoaikainen nuorisotyönohjaaja 1.1.2020 alkaen.

Hakemukset toimitetaan Utajärven seurakunnan kirkkoneuvostolle 31.5.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Pappilantie 2, 91600 Utajärvi tai sähköpostitse osoitteella heikki.nissinen@evl.fi

Hakemuksia ei palauteta.

Mahdollinen hakijoiden haastattelu tapahtuu Utajärven seurakuntatalolla 3.6.2019 klo 17 alkaen.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Heikki Nissinen 040 5445 132

Ilmoittautuminen kesän 2019 rippikouluun

16.5.2018 09.51

Leiririppikoulu

Leirimuotoinen rippikoulu on ylivoimaisesti suosituin tapa käydä rippikoulu. Leirin tunnelma ja yhdessä vietetty viikko jättää lähtemättömän jäljen tuhansiin nuoriin vuosittain. Leiririppikouluun kuuluu viikonlopun mittainen aloitusleiri, sekä 7 vuorokauden leiri kesällä 2019. Talvenmittaan rippikoululaiset kokoontuvat opetuspäiviin, ja osallistuvat itsenäisesti seurakunnan toimintaan. Tästä saat lisätietoa rippikoulun aloitusinfossa.

Päivärippikoulu

Päivärippikoulun etu on pienempi opetusryhmä. Sisältö on muutoin sama kuin leiririppikoulun, mutta leirijaksot korvaavat opetuspäivät seurakuntatalolla. Päivärippikouluryhmä järjestetään, jos ryhmään ilmoittautuu vähintään 5 nuorta.

Rippikoulu muualla kuin omassa kotiseurakunnassa

Jos olet ilmoittautunut rippikouluun muualle kuin omaan kotiseurakuntaan, täytä ilmoittautumiskaavake, laita ruksi kohtaan ”käyn rippikoulun muualla” ja palauta se osoitteeseen Utajärven seurakunta, Pappilantie 2, 91600 Utajärvi. Muualle rippikouluun lähtevien ei tarvitse täyttää henkilötietolomaketta. Rippikoulun aloitusjakso suoritetaan kotiseurakunnassa, jonka suoritettuasi saat todistuksen, joka sinun on toimitettava leirin järjestäjille.

Rippikoulun aloitus:

ke 16.5. klo 12 välitunnilla. Infoa rippikouluun ilmoittautumisesta ja vaihtoehdoista koulun auditoriossa.

to 23.8. klo 18 Rippikoulun aloitusinfo  Seurakuntatalolla, Pappilantie 2. Kaikille rippikoulun aloittaville ja huoltajille.

la 1.9. Oulun hiippakunnan lähetysjuhlat. Rippikoululaiset osallistuvat juhlille. Lisätietoa aloitusinfossa.

14.-16.9. Rippikoulun aloitusleiri Juorkunan Rekihovissa.

Ilmottautumislomakkeet on lähetetty v. 2004 syntyneille postitse. Voit ladata ilmoittautumislomakkeen myös tästä:

Ilmoittautumislomake

Henkilötietolomake