Uutislistaukseen

IRMELI MANNINEN JA HEIKKI PUOLAKANAHO UTAJÄRVEN SEURAKUNNAN VUODEN VAPAAEHTOISET 2024

Irmeli Manninen ja Heikki Puolakanaho

Irmeli Manninen ja Heikki Puolakanaho Vuoden vapaaehtoiset 2024

Tänä vuonna Vuoden vapaaehtoisiksi valittiin Irmeli Manninen ja Heikki Puolakanaho. Muutama vuosi sitten Irmeli otti yhteyttä seurakuntaan ja kysyi, voitaisiinko yhteistyössä järjestää yhteisöllinen ja yksinäisyyttä torjuva tilaisuus joulun alla. Tämä ehdotus tuntui erityisen hyvältä ja diakoniselta ja seurakunta on ollut tukena ja tarjonnut tilat tilaisuuden järjestämiseksi. Tilaisuutta ovat tukeneet lahjoituksin myös yritykset ja monet yksityishenkilöt. Yhdessä perheensä ja läheistensä kanssa Irmeli ja Heikki ovat valmistaneet ja tarjonneet tilaisuudessa jouluaterian, mukavaa ohjelmaa ja jakaneet lahjoituksina saatuja lahjoja osallistujille.

 
Tätä lämminhenkistä yhteisöllistä joulujuhlaa on järjestetty vuodesta 2020 alkaen. Koronapandemian estäessä tilaisuuden järjestämisen, Irmeli ja Heikki lahjoittivat valmistamiaan joululaatikoita diakonian ruoka-apuna jaettaviin joulukasseihin. Jouluiloa lähimmäiselle – joulujuhlaan ilmoittautui aluksi parikymmentä ihmistä ja viime vuonna osallistujia oli jo noin 40. Heikki kertoo, että ihmisten osallistuminen on palkitsevaa ja tuo merkitystä tehdylle työlle. Irmeli nostaa esiin yhdessäolon ja toistemme huomioimisen tärkeyttä muistellen samalla aikaa, kun he itse aikanaan muuttivat Utajärvelle tuntematta vielä paikkakuntaa ja ihmisiä.   
Lähimmäisen Joulujuhla on hieno osoitus siitä, miten monella tavalla ja omalla osaamisella lähimmäistään voi palvella. Jos haluat antaa aikaasi ja lahjojasi lähimmäisen hyväksi, ota rohkeasti yhteyttä seurakunnan työntekijään.   Kotiseurakunnan puolesta lämpimät kiitokset ja onnittelut Vuoden vapaaehtoisille! 

2.2.2024 19.34