Hiljaisen viikon hartaus Niskankylän kappelissa

Hiljaisen viikon hartaus Niskankylän kappelissa Niskan kappeli

Hartaudessa pysähdytään hiljaisen viikon sanoman äärellä tekstien ja virsien myötä.

Tervetuloa!

KUTSU JUMALAN VALTAKUNTAAN

Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden. (Kirkkokäsikirjasta)

KADONNUT JA JÄLLEEN LÖYTYNYT