Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Su 22.9. Messu kirkossa klo 18, huom! aika. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Vietämme samalla sadonkorjuun kiitosjuhlaa. Messun jälkeen Eläkeliiton Utajärven yhdistys tarjoaa kirkkokahvit kirkon pihalla.

Ma 23.9. Niska-Ahmaksen seurakuntakerho Sirkka Leinosella klo 12, os. Pekkalantie 4.

Ti 24.9. Omaishoitajien tapaaminen srk-talon kokoushuoneessa, käynti viraston etuovesta.

Ke 25.9. Kirkonkylän seurakuntakerho srk-salissa klo 12.

Pe 27.9. Lasten ja aikuisten kirkkohetki kirkossa klo 9.30.

Su 29.9. Mikkelinpäivän perhejumalanpalvelus kirkossa klo 10, huom! aika. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Marjo Niskakangas avustaa.

Tulossa: Kauneimmat hengelliset laulut kirkossa su 13.10. klo 15. Laulutoiveita otetaan vastaan 30.9. saakka sähköpostilla anna-mari.tuovinen@evl.fi tai tekstiviestillä 040 7084 725 tai jättämällä laulutoiveen seurakunnan postilaatikkoon.

Tiedotus: Seurakuntatalolla on 24.8. alkaen nähtävänä Heimo Aitan tekemät pienoismallit Utajärven kirkosta sekä ortodoksisesta tsasounasta. Pienoismalleihin voi tutustua seurakuntatalolla pidettävien tilaisuuksien aikana sekä viraston aukioloaikoina.

Kirkkoradio: Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Kastettu: Joel Olavi Tapani Ahokas, Väinö Armas Hermanni Kouvala, Valto Iivari Perttunen

Kuollut: Tuomo Ilmari Tuomela, 64 v.

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Pe 20.9. Myyjäiset ry:llä klo 18.30, lopuksi seurat.

La 21.9. Nuorten iltakylä klo 19.

Pe 27.9. Raamattuluokka ry:llä klo 18.

Su 29.9. Mikkelinpäivän perhejumalanpalvelus kirkossa klo 10, huom! aika. Seurat ry:llä klo 17.