Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

TIEDOTUS: 10.5. alkaen uudet kokoontumisrjoitukset mahdollistavat 20 henkilön kokoontumiset. Huomioi turvavälit ja maskisuositus.

To 13.5. Helatorstain messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lauluryhmä (Eeva Salminen, Hanna Väänänen ja Maija Liisa Väänänen). Lukukappaleiden lukijoina Ilpo Aksila ja Liisa Karppinen. Esirukoukseen johdattaa ja ehtoollisella avustaa Heidi Laitinen. Suntiona ja kuvaajana Antti Nissinen.

Virret: 195, synnintunnustus 700, 726, 107, yhteisen esirukouksen yhteydessä virsi 917:1, 567:1-, 316, 470. Lauluryhmän laulut: saksal. säv., sov. P. J. Hannikainen, san. I. Hellén: Kellot kaikuu, säv. H. Seppänen, sov. O. J. Kruunari, san. H. Seppänen: Nyt katso kedon kukkia, sävel 1600-luvulta, sov. J. Törmälä, san. H. Norkamo: Kevään tullessa.

Kolehti Yhteisvastuukeräykselle. Kolehtiin voi osallistua Utajärven seurakunnan kolehtitilin kautta FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 13.5.2021". Messun jälkeen seurakuntatalolla yhteiset syntymäpäiväjuhlat tänä vuonna 70 vuotta täyttäville.

Su 16.5. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Puhallinkvintetti avustaa. Vietämme samalla Kaatuneitten muistopäivää sekä rippikoulusunnuntaita. Kolehti Kaatuneitten Omaisten Liiton hengelliseen työhön. Messun jälkeen kunniakäynti ja seppeleiden lasku hautausmaalle sekä Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille. Rippikoulun opetuspäivä jatkuu seurakuntatalolla.

Ke 19.5. Kylvön siunaaminen Ahmaksella Yrjänän tilalla Sisko Seppäsen luona, os. Yrjänäntie 2. Tilaisuus toteutetaan yhdessä Utajärven Maataloustuottajien ja Eläkeliiton Utajärven yhdistyksen kanssa.

To 20.5. Lauluryhmän harjoitukset srk-talolla klo 18.

Pe 21.5. Diakonian aamupuuro srk-talolla klo 9-10. Mukana kierrätyspöytä. Kierrätyspöytää varten otetaan vastaan pieniä eriä hyväkuntoista ja puhdasta miesten ja naisten vaatetta ja taloustavaraa. Lisätietoja Heidiltä p. 040 544 5206.

La 22.5. Sangin ja Niskankylän hautausmaiden siivoustalkoot alkaen klo 10. Omat haravat mukaan! Kahvitarjoilu.

Su 23.5. Helluntaipäivän messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Avustaa Heidi Laitinen. Messun jälkeen seurakuntatalolla yhteiset syntymäpäiväjuhlat tänä vuonna 80 vuotta ja 90 vuotta täyttäville.

Kirkkoherranvirasto suljettu torstaina 20.5.

Varhaisnuorten kerhot: Ajantasainen kerhokalenteri löytyy 4H:n sivuilta.

Kastettu: Aatos Tauno Einari Ämmänpää

Kuollut: Taimi Elisabeth Hentilä s. Roininen 97 v., Maire Marjatta Myllyaho s. Lennekoski 91 v., Irja Marjatta Väisänen 68 v., Teuvo Erkki Einari Pyykkö 88 v.

Yhteydenotto: Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Suosittelemme asioimista puhelimitse p. 0400 322 252. Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 5445 132. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus.

Seurakunnan työntekijöihin voi ottaa yhteyttä puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tiedot löytyvät mm. seurakunnan kotisivuilta. Myös Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Rauhanyhdistyksen toimintaa: Su 23.5. Seurat kirkossa klo 17 Kirkkoradion kautta.

Herättäjäyhdistyksen toimintaa: Seuroja voi kuunnella Herättäjä-Yhdistyksen internet-sivujen kautta osoitteessa  www.h-y.fi

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA TIEDOTTAA 10.5.2021

Tiedotus: 10.5. alkaen uudet kokoontumisrajoitukset mahdollistavat 20 henkilön kokoontumiset. Huomioi turvavälit ja maskisuositus.

Sunnuntaina kirkossa pidettävissä jumalanpalveluksissa paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat. Jumalanpalvelukset lähetetään internetissä Kirkkoradion välityksellä sekä seurakunnan YouTube- ja Facebook-kanavien kautta. Osa jumalanpalveluksista pidetään messuina, jolloin messun jälkeen on kirkossa klo 12 saakka mahdollista käydä ehtoollisella. Osallistuttuasi ensin striimattuun jumalanpalvelukseen, voit sen jälkeen tulla vastaanottamaan ehtoollisen. Jumalanpalveluksista tiedotetaan enemmän seurakunnan kirkollisissa uutisissa kotisivuilla ja Tervareitissä.Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Suosittelemme asioimista puhelimitse p. 0400 322 252. Kirkkoherran tavoittaa parhaiten numerosta 040 5445 132. Virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai sähköisesti seurakunnan kotisivuilta löytyvän linkin kautta.

Seurakunnan työntekijät tarjoavat keskusteluapua ja sielunhoitoa. Yhteystiedot löytyvät seurakunnan kotisivuilta. Myös Kirkon Keskusteluapu tarjoaa sielunhoidollista apua ja tukea. Palveleva puhelin on avoinna joka ilta klo 18-24 numerossa 0400 22 11 80 ja Palveleva chat ma-pe klo 12-20 osoitteessa www.kirkonkeskusteluapua.fi

Taivaan Isän siunausta ja varjelusta Sinulle