Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Ke 29.1. Kirkonkylän seurakuntakerho srk-talolla klo 12. Puhdepäivä srk-talon alakerrassa klo 9.15. Voit tulla aamupäivän aikana mukaan omaan tahtiisi. Valmistamme käsitöitä kevään Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Käytössä on mm. kahvipusseja, nallemateriaalia, sukkalankoja ja virkkauslankoja.
Kirkkokuoroharjoitukset srk-talolla klo 19, huom! aika.

To 30.1. Lasten ja aikuisten kirkkohetki srk-talolla klo 10. Kirkkohetken jälkeen perhekerho kerhotilassa. Kirkkoneuvoston kokous srk-talon kokoushuoneessa klo 17.

Pe 31.1. Niska-Ahmaksen seurakuntakerho Eeva Korhosella klo 12, os. Ahmasjärventie 5.
Su 2.2. Kynttilänpäivän messu kirkossa klo 10. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Avustaa Heidi Laitinen. Vietämme samalla Yhteisvastuukeräyksen avausta. Kolehti Yhteisvastuukeräykselle. Messun jälkeen Yhteisvastuulounas srk-talolla sekä tietoa tämän vuoden keräyksestä. Rippikoululaiset suorittavat listakeräystä kirkonkylän alueella iltapäivällä.

Ke 5.2. Kirkkokuoroharjoitukset srk-talolla klo 18.

To 6.2. Perhekerho kerhotilassa klo 10. Herättäjän paikallisosaston vuosikokous ja seurat srk-talolla klo 18.

Pe 7.2. Diakonian aamupuuro Kyöstin korvikkeessa klo 8.30. Ruoka-apua jaetaan sitä tarvitseville.

Su 9.2. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Kalevi Junnikkala. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen.

Kuollut: Eeva Marjatta Mensonen s. Mattila, 92 v., Maija Liisa Saarinen s. Kurttila, 86 v., Teuvo Aatos Myllyaho, 81 v.

Tulossa: ”Talvisota runoilijan silmin”- tapahtuma srk-talolla su 16.2. klo 15. Yrjö Jylhän Kiirastuli –runokokoelman runot kuvaavat talvisodan tapahtumia. Talvisodan taustoista ja tapahtumista kertoo eversti evp Reijo Sallinen.

Yhteisvastuukeräys 2020 nostaa esiin vanhemmuuden haasteet sekä lasten ja nuorten tarpeen turvalliseen aikuiseen. Tule mukaan lipas- tai listakerääjäksi, avuksi leivontaan, kahvituksiin, tapahtumiin, arpa- ja tuotemyyntipöytiin, tekemään tai lahjoittamaan käsitöitä ja mahdollisia muita tuotteita tai ehdota jotain uutta diakonissa Heidi Laitiselle p. 040 5445 206 tai heidi.laitinen@evl.fi

Tiedotus: Seurakuntatalolla on nähtävänä Heimo Aitan tekemät pienoismallit Utajärven kirkosta sekä ortodoksisesta tsasounasta. Pienoismalleihin voi tutustua seurakuntatalolla pidettävien tilaisuuksien aikana sekä viraston aukioloaikoina.

Kirkkoradio: Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä.

Kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaina, tiistaina ja torstaina klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Pe 31.1. Raamattuluokka ry:llä klo 18.

Su 2.2. Pyhäkoulu klo 12. Seurat ry:llä klo 17.

Pe 7.2. Sisarilta ry:llä klo 19.

Su 9.2. Seurat ry:llä klo 13.

Pe 14.2. Myyjäiset ry:llä klo 18.30.

La 15.2. Nuortenilta klo 19.

Su 16.2. Pyhäkoulu klo 12. Juorkunan ry:n vuosikokous Särkijärvellä Hanhelalla klo 12.

Ke 19.2. Keskiviikkokerho klo 12.

Pe 21.2. Raamattuluokka klo 18.

Su 23.2. Utajärven ry:n vuosikokous ja seurat ry:llä klo 13.