Esirukouspyyntö

Voit kirjoittaa alla olevaan esiruokouspyyntöni -laatikkoon rukouspyyntösi, jos toivot että seurakuntasi rukoilee jumalanpalveluksessa jonkin sinulle tärkeän asian puolesta. Esirukouspyyntösi otetaan huomioon jumalanpalveluksen yhteisessä esirukouksessa. Voit jättää esirukouspyyntösi nimettömänä, rukouspyyntösi välittyy seurakunnan työntekijälle täysin ilman lähettäjän henkilötietoja. Esirukouspyyntöjä voi jättää myös kirkon eteisessä olevaan esirukouslaatikkoon.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.