Utajärven seurakunnan kirkolliset ilmoitukset

Ke 20.6. Kesäisten laulujen ja virsien ilta kirkossa klo 19. Mukana kirkkokuoro.

Pe 22.6. Juhannusaaton hartaushetki ja juhannuskokko Vesitorninmäellä klo 19.

La 23.6. Juhannuspäivän messu kirkossa klo 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta.

Su 24.6. Sanajumalanpalvelus kirkossa klo 10. Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kolehti Pohjois-Suomen tunturikappelien ja maamme tiekirkkotoiminnan tukemiseen.

Su 1.7. Messu kirkossa klo 10. Toimittaa Kalevi Junnikkala. Kanttorina Tiina Saukkoriipi-Haapala. Kolehti ulkomailla vaikeuksiin joutuneiden maanmiestemme auttamiseen Suomen Merimieskirkon kautta. (Kirkkohallitus)

6.-8.7. Herättäjäjuhlat Tampereella.

Tiedotus: Utajärven kirkko ja kotiseutumuseo on tiekirkkona avoinna 1.7.-12.8. ti-pe klo 12-15 sekä su 11-15. Kirkkoherranvirastossa sekä kirkossa sen aukioloaikoina on myytävänä vielä Utajärven kunnan ja seurakunnan yhteistä historiateosta Vapaasta virrasta valjastettuihin vuosiin edulliseen 30 euron hintaan. Jumalanpalveluksia ja muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia voi kuunnella kotisivujen kautta avautuvan kirkkoradion välityksellä.

Kirkkoherranvirasto: Kirkkoherranvirasto on avoinna ma, ti ja to klo 9-12. Kaikki virkatodistukset ja sukuselvitykset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä puh. 08 316 1303 tai https://lomakkeet.evl.fi/utajarven-seurakunta/virkatodistus

Rauhanyhdistyksen toimintaa:

Su 24.6. Seurat Sangin koululla klo 18.

29.6.-2.7. Suviseurat Äänekoskella. Seuraradiota voi kuunnella taajuudella 105,9 MHz.

Avioliittoon vihitty: Heikki Juhani Ikonen ja Anja Onerva Vitikka

Kuollut: Aarne Matias Mäkelä, 87 v., Kerttu Inkeri Tuppurainen s. Tervola, 87 v., Eero Johannes Kinnunen, 72 v.