Tältä sivulta löydät uutisia seurakunnan ajankohtaisista asioista.

Rippikoulun viikonloppuleiri

3.9.2018 15.38

Rippikoulutaival jatkuu viikonlopun mittaisella pätkäleirillä. Leiripaikka Rekihovi sijaitsee Juorkunassa. Ajo-ohjeet löydät kirjeen lopusta.

Kyydit

Seurakunta tarjoaa menokyydin leirikeskukseen. Linja-auto lähtee seurakuntatalon pihasta perjantaina 14.9. klo 17:30. Paluukyydin jokainen järjestää itse. Nuoria voi tulla hakemaan sunnuntaina klo 15. Jos sinulla on ongelmia paluukyydin saamiseksi, ole yhteydessä Minnaan. Järjestäkää mahdollisuuksien mukaan kimppakyytejä.

Ota mukaasi:

Aluslakana

Tyynyliina

Pussilakana

Pyyhe

Peseytymisvälineet

Ulkoiluun sopivat vaatteet

Lenkkarit tms. liikkumiseen sopivat kengät

Omat henk.koht lääkkeet, jos niihin on tarvetta

Raamattu

Merkkivihko

Kirjoitusvälineet

ET TARVITSE

Tulentekovälineitä

Kaijuttimia

Pelikonsoleita

Leirikeskuksessa jokaiselle on jokaiselle majoittumista varten oma sänky, johon on laitettava lakanat! Majoittuminen tapahtuu 2-4 henk. huoneissa, jotka on sijoitettu 8 hengen soluihin.

TUPAKOIMINEN LEIRILLÄ JA LEIRIALUEELLA ON EHDOTTOMASTI KIELLETTY

Ajo-ohjeet Rekihoviin:

Aja Puolangantietä 35 km Puolangalle päin (asemalta laskettuna). Käänny vasemmalle Olvasjärventielle (kyltissä lukee Olvasjärvi 18). Aja 1 km kunnes vasemmalle kääntyy Perjakantie, (risteyksessä on kyltti Rekihoviin). Jatka vielä vajaa 1 km Perjakantietä, kunnes vasemmalle kääntyy tie Rekihoviin (risteyksessä on iso Rekihovi-kyltti).

Rekihovin osoite on:

Perjakantie 19

91630 Juorkuna

Jos tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

Terveisin

Minna Virtanen