Apostolien päivä

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Apostolien päivä

ARMAHTAKAA!

Ihmisen asia ei ole tuomita lähimmäistään, sillä tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Meitä kehotetaan armahtamaan toisiamme ja edistämään oikeuden ja hyvyyden toteutumista. Kuulumme syntisten seurakuntaan, joka elää Jumalan anteeksiantamuksesta.

Toimittaa Pekka Kyllönen. Kanttorina Risto Vähäsarja. Kirkkokuoron lauluryhmä. Lukukappaleiden lukijana Pentti Tuovinen. Yhteiseen esirukoukseen johdattaa Maija Liisa Väänänen. Suntiona ja kuvaajana Seija Leskelä.

1. lukukappale Jes. 66: 18-19
2. lukukappale 2. Tim. 3: 14-17 tai Ap. t. 26: 12-23
Evankeliumi Mark. 3: 13-19

Virret: 572:1-3, 134, 949, 178:1-, 222, 572:4-5.

Muu musiikki:
saksal. säv., sov. P. J. Hannikainen, san. Immi Hellén: Kellot
säv. Tapani Nuutinen, sov. Aija-Leena Ranta, san. Anna-Mari Kaskinen: Tahdon palvella
säv. Erhard Wikfeldt, san. Anders Frostenson, suom. Erkki Apajalahti: Hiljaa niin kuin kaste
säv. Hjalmar Backman, san. Simo Korpela: Sunnuntaiaamuna

Kolehti Kirkon ulkosuomalaistyöhön. Kolehtiin voi osallistua myös MobilePay- sovelluksen kautta.