Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

KADONNUT JA JÄLLEEN LÖYTYNYT

Jumala on armollinen Isä. Hän etsii eksyneitä, kutsuu syntisiä ja antaa synnit anteeksi. Taivaassa iloitaan jokaisesta kadonneesta, joka on löytynyt. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Musiikkiavustajana Jenna Väisänen, laulu. Lukukappaleiden lukijana Laina Karhu. Yhteiseen esirukoukseen johdattaa Sirkka Leinonen. Suntiona ja kuvaajana Raimo Honkanen.

1. lukukappale Hoos. 14: 2-9
2. lukukappale Ef. 2: 1-10
Evankeliumi Matt. 9: 9-13

Virret: 168:1-3-, synnintunnustus 709, 729, 312:1-5, 184:1-, 392.

Muu musiikki:
säv. Kari Tikka, san. Christer Hultgren, suom. Anna-Maija Raittila: Sinun luoksesi, Herra, saan tulla
suomalainen kansansävelmä, san. Jaakko Juteini: Täällä Pohjantähden alla
säv. Iina Karttunen, san. Martta Kaukomaa: Niin alhaalla kukaan ei kulje
säv. Oskar Merikanto, san. August Ludvig Storm, suom. K. J. Rahikainen: Kiitos sulle, Jumalani

Kolehti pohjoisafrikkalaisten maahanmuuttajien parissa tehtävään työhön Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta. Kolehtiin voi osallistua myös MobilePay- sovelluksen kautta.