Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

JEESUKSEN LÄHETTILÄÄT

Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja. Hän lupasi syntien anteeksiantamuksen kaikkein syntisimmillekin. Jeesus lähettää omansa maailmaan todistamaan tästä armosta ja palvelemaan ihmisiä hänen nimessään. Kristitty on Vapahtajan lähettiläs, "Kristus lähimmäiselleen". (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Päivi Ollikainen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lukukappaleiden lukijana Tuulikki Haataja-Enkenberg. Esirukoukseen johdattaa Marjatta Rissanen. Musiikkiavustajana Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti. Suntiona ja kuvaajana Seija Leskelä.

1. lukukappale 5. Moos. 31: 6-8
2. lukukappale Kol. 1: 9-11
Evankeliumi Luuk. 10: 1-12

Virret: 424, synnintunnustus 706, 132, 426, 468:4-5, 963:1-, 510.

Muu musiikki:
säv. negrosprituaali: Vie vuorille tää viesti
säv. Thomas J. Williams: Lähde matkaan rohkeasti
säv. Edward Elgar, sov. Ralf Behrens: Land of Hope and Glory

Kolehti Oulun hiippakunnan toimintaan nuoriso- ja kasvatustyössä, lähetystyössä sekä diakoniatyössä. Kolehtiin voi osallistua myös MobilePay- sovelluksen kautta.