Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

LÄHIMMÄINEN

Jeesus oli elämällään ja opetuksellaan esimerkkinä Jumalan rakkaudesta, joka ylittää kaikki rajat. Tämä esikuva velvoittaa meitä näkemään jokaisessa ihmisessä lähimmäisen. Kristukselta saamme myös voiman hyviin tekoihin lähimmäistemme hyväksi. Ihminen itse ei ole aina tietoinen siitä, että hän hyvää tehdessään toimii Jumalan rakkauden välikappaleena. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Raamatunlukua Sisko Seppänen. Lukukappaleiden lukijoina Tuulikki Haataja-Enkenberg ja Sirkka Leinonen. Esirukouksessa avustaa Maila Kaakinen. Seppelpartion saatesanat lausuu Risto Laitinen. Suntiona Jouko Isoniemi.

Vietämme samalla Eläkeliiton Utajärven yhdistyksen 50 -vuotisjuhlaa ja kirkkopyhää sekä sadonkorjuun kiitosjuhlaa.

Virret: 575, synnintunnustus 708, 475:1,4, 509, 468:4-5, 431:1-, 462, 231, 584.

Kolehti taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen Suomessa Kirkon diakoniarahaston kautta. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 11.9.2022".

Messun jälkeen kunniakäynti ja seppelten lasku sankarihautausmaalle ja Karjalaan jääneiden vainajien muistomerkille.