Pääsiäispäivän messu kirkossa

Pääsiäispäivä

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Pääsiäispäivä

KRISTUS ON YLÖSNOUSSUT!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti. Lukukappaleiden lukijana Seija Leskelä. Yhteiseen esirukoukseen johdattaa Eeva Korhonen. Suntiona ja kuvaajana Antti Nissinen.

Virret: 84, synnintunnustus 708, 126, 105, 468:4-5, 90, 903:1-, 229.

Muu musiikki: ranskal. kansansäv., sov. Ilmo Riihimäki, san. Anders Frostenson, suom. Anna-Maija Raittila: Vehnänjyvä nukkuu (virsi 941),
säv. Jacques Berthier, suom. Anna-Maija Raittila: Niin loistat, Kristus,
espanjalainen virsi, sov. Toivo Korhonen, suom. Hilkka Norkamo: Kanssamme laulakaa (soolopätkät Anja Pinoniemi ja Hanna Väänänen),
säv. W. A. Mozart: Ave verum corpus,
säv. Jeremiah Clarke: Trumpet Voluntary (Prince of Denmark's March)

Kolehti naisten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 17.4.2022".