2. adventtisunnuntain Kauneimmat joululaulut- messu

2. adventtisunnuntai

KUNINKAASI TULEE KUNNIASSA

Evankelisessa kristikunnassa tämän päivän aiheena on Kristuksen tuleminen kunniassaan aikojen lopulla. Tämän ilmaisee myös nimitys adventus glorificationis, jonka Eerik Sorolainen Postillassaan (1621) suomensi sanoilla Christuxen cunnialisesta tulemisesta. Seurakunnan tulee kärsivällisesti kilvoitellen odottaa Kristuksen tuloa. Keskelle hätää ja syyllisyyttä seurakunta on saanut lupauksen pelastuksen ajasta. Tämä lupaus täyttää sen toivolla ja ilolla. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Suntiona ja kuvaajana Antti Nissinen. Vietämme samalla Eläkkeensaajien kirkkopyhää.

Virret ja Kauneimmat joululaulut- vihkon laulut: virsi 13:1-2, synnintunnustus 708, virsi 5:1-3, KJL 2:1- En etsi valtaa, loistoa, KJL 14 Maa on niin kaunis, KJL 22 Pieni liekki, KJL 5 Ilouutinen, KJL 19 Nyt syttyy valot tuhannet.

Kolehti Pohjois-Pohjanmaan kirkkomusiikkipiirin toiminnan tukemiseen. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 5.12.2021".