Uskonpuhdistuksen muistopäivä

Reformaation päivä (Uskonpuhdistuksen muistopäivä)
Rauhan, ihmisoikeuksien ja kansainvälisen vastuun rukouspäivä 2021

USKON PERUSTUS

22. sunnuntai helluntaista omistetaan uskonpuhdistukselle. Sunnuntain tekstit liittyvät läheisesti uskonpuhdistuksen keskeiseen sisältöön.

Jumala ei unohda kansaansa, vaan antaa kirkolle uudistumisen aikoja ja niitä ihmisiä, jotka auttavat meitä palaamaan kristillisen uskomme perusteisiin, Raamattuun ja sen julistamaan uskonvanhurskauteen.

Toimittaa Urpo Karjalainen. Avustaa Sauli Typpö. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Musiikkiavustajina Satu Grip ja Minna Honkanen, laulu. Lukukappaleiden lukijana Raili Kangas. Yhteisessä esirukouksessa avustaa Sauli Typpö. Suntiona ja kuvaajana Raimo Honkanen. Vietämme samalla Herättäjän kirkkopyhää.

Virret: 195, synnintunnustus 706, 128:2-4, 173:3-5, 285:1-, 222, 212:3.

Muu musiikki: säv. John Demetriades, sov. Tuomo Nikkola, san. psalmista 84, suom. Ilpo Kykkänen: Ihanat on asuinsijasi, säv. ja san. Jaakko Löytty: Tuuli työntää kulkijaa, säv. ja sov. Eero Väätäinen, san. Leena Ravantti: Jeesus, esimerkilläsi.

Kolehti Herättäjän Utajärven paikallisosastolle. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 24.10.2021". Messun jälkeen kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat srk-talolla.