JEESUKSEN LÄHETTILÄÄT

Jeesus julisti, että Jumalan valtakunta on lahja. Hän lupasi syntien anteeksiantamuksen kaikkein syntisimmillekin. Jeesus lähettää omansa maailmaan todistamaan tästä armosta ja palvelemaan ihmisiä hänen nimessään. Kristitty on Vapahtajan lähettiläs, "Kristus lähimmäiselleen". (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Musiikkiavustajana Airi Kukkonen, laulu. Lukukappaleiden lukijana Marjatta Rissanen. Yhteisessä esirukouksessa avustaa Maila Kaakinen. Suntiona ja kuvaajana Raimo Honkanen.

Virret: 424, synnintunnustus 707, 729, 426, 421:1-, 232, 510 .

Muu musiikki: säv. Jonas Andersson, san. O. H. Dick: Oi, katsele lintua, säv. Leevi Madetoja, san. Heikki Klemetti psalmin 23 pohjalta: Ei mitään multa puutu, säv. Ilmari Hannikainen, san. Hilja Haahti: Matkamiehen virsi, säv. Tuomo Nikkola, san. Hilja Haahti: Sinun rauhasi anna mulle.

Kolehti lasten ja perheiden parissa tehtävään työhön Lähetysyhdistys Kylväjän kautta. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 17.10.2021".

KAUNEIMMAT HENEGELLISET LAULUT UTAJÄRVEN KIRKOSSA su 17.10.2021 klo 18. Tilaisuus lähetetään Kirkkoradion ja seurakunnan Facebook- ja YouTube- kanavien kautta.