su 10.10. kello 10.00 - 11.30

USKO JA EPÄUSKO

Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Avustaa Heidi Laitinen. Lukukappaleiden lukijoina Pentti Väisänen ja Taisto Kokko. Suntiona ja kuvaajana Raimo Honkanen.
Vietämme samalla varttuneen väen ja lähetyksen kirkkopyhää.

Virret: 539:1-5, synnintunnustus 700, 130, 314, 428:1-, 300, 342.

Muu musiikki: säv. Petri Laaksonen, san. Anna-Mari Kaskinen: Nostan katseen itsestäni, säv. Jaakko Löytty, san. Anna-Mari Kaskinen: Pidä minusta kiinni, säv. ja san. Jaakko Löytty: Lahjalaulu.

Kolehti oman seurakunnan nimikkokohteeseen Etiopiassa Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 10.10.2021".

Messun jälkeen päiväjuhla kirkossa (striimataan). Päiväjuhlaan Utajärven kunnan tervehdyksen tuo Toivo Perttunen ja lähetyksen tervehdyksen lähetystyön toimikunnan jäsen Ahti Moilanen. Juhlan päätteeksi lauletaan virsi 462. Päiväjuhlan jälkeen kunnan tarjoama ruokailu koululla.