KRISTITYN VAPAUS

Usko Kristukseen vapauttaa ihmisen perustamasta elämäänsä omien tekojen, perinnäissääntöjen ja toisten ihmisten mielipiteiden varaan. Kristus päästää seuraajansa vapauteen ihmisten asettamista rajoituksista mutta sitoo heidät totuuteen ja rakkauteen. Kristuksen rakkaus näyttää suunnan kristityn elämälle, teoille ja valinnoille. (Kirkkokäsikirja)

Liturgia Heikki Nissinen, puhe Heidi Laitinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lauluryhmä (Maila Kaakinen, Helmi ja Risto Laitinen). Lukukappaleen lukijana Miia Kammonen (Oulun Seudun Muistiyhdistys ry:n Muisti ja ruoka- hankkeesta). Yhteisessä esirukouksessa avustaa Paula Ylikulju (Oulun Seudun Muistiyhdistys ry:n toiminnanjohtaja). Suntiona ja kuvaajana Raimo Honkanen.

Messu toteutetaan selkokielisenä, jossa huomioidaan saavutettavuus erityisesti muistisairaita ajatellen.

Virret: 195, synnintunnustus 706, 462, 338:1-, 971, 492.

Muu musiikki: säv. Väinö Viitasalo, san. Oke Peltonen: Muista joka päivä, säv. Yrjö Karanko, san. Vilho Rantanen: Tule, Jeesus, ja siunaa lastas, suomal. kansansäv., san. Jaakko Juteini: Täällä Pohjantähden alla.

Kolehti Oulun hiippakunnan ystävyyshiippakunnan Tansanian luterilaisen kirkon Victoriajärven itäisen hiippakunnan Nyakaton raamattukoulun tukemiseen Suomen Lähetysseuran kautta. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 26.9.2021".

Messun päätteeksi Oulun Seudun Muistiyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Paula Ylikulju kertoo yhdistyksen toiminnasta (striimataan). Kirkkokahvit kirkossa.