JEESUS ANTAA ELÄMÄN

Tätä sunnuntaita on kutsuttu evankeliumitekstien vuoksi pikku pääsiäiseksi tai syksyn pääsiäiseksi. Jeesus on voittanut ihmistä ja koko luomakuntaa uhkaavan kuoleman vallan. Siksi häneen uskovilla on toivo, joka kantaa yli kuoleman rajan. Kerran luomakuntakin vapautetaan katoavaisuuden orjuudesta. (Kirkkokäsikirjasta)

Huom! aika. Liturgia Heikki Nissinen, saarna Hannu Kinnunen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lauluryhmä. Lukukappaleiden lukijoina Helka Mikkonen ja Tarmo Väisänen. Yhteisessä esirukouksessa avustaa Aino Savolainen. Suntiona ja kuvaajana Raimo Honkanen. Vietämme samalla Rauhanyhdistyksen kirkkopyhää.

Virret: 297:1-4, synnintunnustus 700, 132, 249:1-4, 178:1-, 228, 337.

Muu musiikki: säv. Arto Turpela, san. Niilo Rauhala: Taivaassa minulla on Sinut, säv. Pekka Simojoki, san. Anna-Mari Kaskinen: Herra, kädelläsi (virsi 517:1,4), ruotsal. kansansäv., san. Edla Pöyry, uud. Niilo Rauhala: Mun kotini taivaassa ihana on, saksal. kansansäv., san. Jaakko Lahdenmaa, uud. Niilo Rauhala: Taivaan ihanat lintuset.

Kolehti Utajärven Rauhanyhdistyksen kautta tehtävälle perhetyölle. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 19.9.2021".