KIITOLLISUUS

Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille. (Käsikirjasta)

Toimittaa Kalevi Junnikkala. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Musiikkiavustajana Jouko Isoniemi, laulu. Lukukappaleiden lukijana Sirpa Komminaho. Yhteisessä esirukouksessa avustaa Asko Merilä. Suntiona ja kuvaajana Raimo Honkanen.

Virret: 330, synnintunnustus 712, 324:1-4, 326:1-, 329:1,4-5, 903:1,6.

Muu musiikki: trad. sov. L. J. G. Stråhle, san. tuntematon: Jumalan rauhaa rinnassansa, säv. Armas Maasalo, suom. san. Lauri Pohjanpää: Tuhansin kielin, säv. Oscar Ahnfelt, san. Lina Sandell: Päivä vain ja hetki kerrallansa.

Kolehti kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkon kautta. Kolehtiin voi osallistua myös Utajärven seurakunnan kolehtitilin FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH kautta. Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 5.9.2021".