KUTSU JUMALAN VALTAKUNTAAN

Päivän tekstien keskeisenä sisältönä on kutsu Jumalan valtakuntaan ja kutsun kuulemisen tärkeys. Maallisen elämän tehtävät ja houkutukset saattavat estää ihmisiä ottamasta vastaan Jeesuksen kutsua. Joka epäröi ja vitkastelee, menettää tarjotun tilaisuuden. (Kirkkokäsikirjasta)

Huom! aika. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lukukappaleiden lukijoina Petra Honkanen ja Arttu Savolainen.
Yhteiseen esirukoukseen johdattaa ja ehtoollisella avustaa Jessica Auranen. Esirukouksessa mukana myös Peppi Huovinen, Jukka Väisänen ja Leevi Honkanen. Suntiona ja kuvaajana Raimo Honkanen.

Messun yhteydessä isosten tehtävään siunaaminen. Messuun on kutsuttu myös viime kesänä konfirmoidut seurakuntamme jäsenet.

Virret: 506, synnintunnustus 714, 135, 442, 413:1-, 517, 581.

Kolehti avustus- ja lähetystyön lentojen toteuttamiseen kehitysmaiden vaikeakulkuisilla ja turvattomilla alueilla Suomen Lähetyslentäjät ry - MAF Suomi kautta.