Pääsiäispäivän messu kirkossa

Pääsiäispäivä

Pääsiäispäivä

KRISTUS ON YLÖSNOUSSUT!

Pääsiäispäivänä riemu kaikuu seurakunnassa: Kristus on ylösnoussut! Pääsiäisen sanoma on kristillisen uskon ydin ja perusta. Enkelin viesti saavuttaa tyhjän haudan edessä seisovat opetuslapset. Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta, jotka ovat kuolleet. Hän on voittanut kuoleman, synnin ja kadotuksen vallan. Ylösnousemus vahvistaa, että Jeesus on Jumalan Poika. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lauluryhmä. Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti. Lukukappaleiden lukijana ja esirukousavustajana Seija Leskelä. Kuvaajana Antti Nissinen.

Virret: 84, synnintunnustus 708, kiitosvirtenä Laudamus, 105, esirukouksen yhteydessä 90.

Lauluryhmän laulut: säv. Jacque Berthier, suom. san. Anna-Maija Raittila: Niin loistat, Kristus, ranskalainen kansansävelmä, sov. Ilmo Riihimäki, suom. san. Anna-Maija Raittila: Vehnänjyvä nukkuu.

Muu musiikki: G. F. Händel: Theme from Water Music, J. S. Bach: Christ lag in Todesbanden, G. P. Telemann: La Grâce (12 marssin kokoelmasta Musique heroique)

Kolehti Jeesuksen pelastustyö kuuluu kaikille -kolehti haavoittuvassa asemassa olevien nuorten ja lasten hyväksi tehtävään työhön Suomen Lähetysseuran kautta. Kolehtiin voi osallistua Utajärven seurakunnan kolehtitilin kautta FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH Viestikenttään on hyvä lisätä "kolehti 4.4.2021".

Messun jälkeen on kirkossa klo 12 saakka mahdollista käydä ehtoollisella. Osallistuttuasi ensin striimattuun jumalanpalvelukseen, voit sen jälkeen tulla vastaanottamaan ehtoollisen.