3. sunnuntai ennen paastonaikaa

ANSAITSEMATON ARMO

Päivän latinankielinen nimi septuagesima (= seitsemäskymmenes) ilmaisee päivien lukumäärän pääsiäiseen, johon seurakunnan katse nyt kääntyy. Tästä päivästä on vanhastaan alkanut papiston paasto. Seurakuntaa kehotetaan kilvoittelemaan kärsivällisesti Jumalan armoon luottaen.

Päivän evankeliumiteksteissä muistutetaan, että Jumalan armoa ei ansaita. Hänen hyvyytensä on sama kaikkia kohtaan. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lukukappaleiden lukijoina Ulombo Kalilwa ja Ulla-Maija Moilanen. Esirukouksessa avustaa Mauno Moilanen. Musiikissa avustavat Astridan ja Ulombo Kalilwa. Kuvaajana Antti Nissinen.Virret: 547, synnintunnustus 708, 275, 265, 903:1-3, 501. Muu musiikki: Kaksi laulua bemban kielellä (Sambiassa käytetty bantukieli).

Kolehti maahanmuuttajatyöhön Utajärven SPR:n kautta. Kolehtiin voi osallistua Utajärven seurakunnan kolehtitilin kautta FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH
Viestikenttään on hyvä lisätä avustuskohteen nimi.