3. sunnuntai loppiaisesta

3. sunnuntai loppiaisesta

JEESUS HERÄTTÄÄ USKON

Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Timo Kosola. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lukukappaleiden lukijana Satu Grip. Musiikissa avustavat Satu Grip ja Eeva Salminen. Kuvaajana Antti Nissinen. Virret: 184:3-7, synnintunnustus 712, 343, 481, 328:1,4, 389.
Muu musiikki: P. Simojoki: Minne voin mennä. Kolehti kristittyjen yhteyden edistämiseen Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta. Kolehtiin voi osallistua Utajärven seurakunnan kolehtitilin kautta FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH
Viestikenttään on hyvä lisätä avustuskohteen nimi.