2. sunnuntai loppiaisesta

JEESUS ILMAISEE JUMALALLISEN VOIMANSA

Kaanan häitä kuvaava teksti oli aikoinaan yksi loppiaisen aiheista. Kun kertomus tietäjistä liitettiin keskiajalla loppiaiseen, evankeliumiteksti Kaanan häistä sijoitettiin toiseen loppiaisen jälkeiseen sunnuntaihin. Näin kirkkovuodessa siirrytään Jeesuksen lapsuudesta hänen julkisen toimintansa alkuun. Jeesus kutsuu ihmisiä näkemään Jumalan suuria tekoja. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Tekstien lukemisessa sekä esirukouksessa avustavat Helmi ja Risto Laitinen. Kuvaajana Antti Nissinen. Virret: 199, synnintunnustus 700, 340, 367:1,3,5, 345, 576:1,4-5.
Kolehti Oulun hiippakunnan toimintaan nuoriso- ja kasvatustyössä, lähetystyössä sekä diakoniatyössä. Kolehtiin voi osallistua Utajärven seurakunnan kolehtitilin kautta FI45 5490 0710 0024 09 OKOYFIHH
Viestikenttään on hyvä lisätä avustuskohteen nimi.