ANTAKAA TOISILLENNE ANTEEKSI

Tämän sunnuntain sisältönä ovat anteeksiantamus ja siitä avautuva keskinäinen rakkaus. Koko elämämme perustuu anteeksiantoon, jonka saamme Kristuksen ristinkuoleman ansiosta. Se velvoittaa meidät kohtaamaan lähimmäisemme ystävällisesti, lempeästi ja anteeksiantavasti. Tällainen asenne tekee mahdolliseksi sen, että Jumalan moninaiset lahjat pääsevät vaikuttamaan kaikessa rikkaudessaan. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Timo Kosola. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lukukappaleiden lukijana Laina Karhu. Suntiona Raimo Honkanen. Virret: 439, synnintunnustus 709, 135, 276, 517:1-, 318, 397:1-2,6. Kolehti lapsiperheiden vanhempien tukemiseen Perheystävätoiminnan kautta. Rippikoululaiset osallistuvat messuun.