Pyhäinpäivän hartaushetki kirkossa

Pyhäinpäivä

Pyhäinpäivän hartaushetki kirkossa

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Marjo Heiskanen, huilu, Anna Manninen, viulu, Jenna Väisänen, laulu, Antti Nissinen, laulu ja suntion tehtävät. Heidi Laitinen, yhteinen esirukous. Seija Leskelä, tekstinluku. Katariina Laitinen ja Neea Pirilä, kynttilöiden sytytys. Muistamme maaliskuun jälkeen poisnukkuneita seurakuntalaisiamme ja sytytämme heidän muistolleen kynttilät. Sytytämme myös yhteisen kynttilän Utajärvelle haudattujen muiden seurakuntien jäsenten muistolle. Musiikki: V. Vavilov ("Caccini"): Ave Maria (Marjo Heiskanen, huilu, Anna Manninen, viulu, Anna-Mari Tuovinen, urut), virsi 623:1-3, norjal. kansansäv. On koti kaiken surun tuolla puolen (kirkkokuoro), virsi 146, P. Laaksonen, A-M. Kaskinen: Usvaiseen harsoonsa verhoutuu maa (kirkkokuoro), J. Löytty, K. Pispa: Kahden maan kansalainen (Antti Nissinen), M. Syrjäniemi, O. Lindberg: Vanha virsi Taalainmaan karjamajoilta (Anna-Mari Tuovinen), A. Soinne: Tuonne, tuonne kaipaan (Jenna Väisänen), virsi 632:1,4, G. B. Pergolesi: Quando corpus morietur (huilu, viulu, urut).