JUMALAN HUOLENPITO

Jeesus opettaa, että Jumalaan uskovan ihmisen ei tarvitse kantaa murhetta kaikesta mahdollisesta. Taivaallinen Isä pitää hänestä huolen ja auttaa häntä etsimään sitä, mikä on tärkeintä: Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskauttaan. Näin Jumala vapauttaa hänet tekemään hyvää lähimmäisilleen. Kristitty muistaa Jeesuksen sanat "Autuaampi on antaa kuin ottaa". (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Timo Kosola. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Anna Manninen, viulu. Lukukappaleet lukevat ja esirukoukseen johdattavat Aino ja Tuula Savolainen. Virret: 384:1-3,6, synnintunnustus 701, 131, 370, 229, 178. Vietämme samalla Utajärven Rauhanyhdistyksen kirkkopyhää. Kolehti Utajärven Rauhanyhdistyksen kautta tehtävälle perhetyölle.