Messu ja sadonkorjuun kiitosjuhla kirkossa

KIITOLLISUUS

Tämä pyhä puhuu kiitollisuudesta ja kiittämättömyydestä. Jeesus teki hyvää erityisesti muiden hylkäämille ihmisille. Niistä ihmisistä, joita hän auttoi, vain harvat palasivat kiittämään häntä ja tunnustamaan uskonsa häneen. Toisia kiusasi se, ettei Jeesus toiminut heidän tahtomallaan tavalla, mutta hän halusi tehdä hyvää erotuksetta kaikille. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Lukukappaleiden lukijoina Sirkka Leinonen ja Martti Häikiö. Esirukoukseen johdattavat Tuulikki Haataja-Enkenberg ja Maila Kaakinen. Suntiona Raimo Honkanen. Virret: 327, 575, synnintunnustus 713, 475:4, 324:1-4, 324:5-6, 231, 462, 326:1-2,9. Vietämme samalla sadonkorjuun kiitosjuhlaa ja Eläkeliiton kirkkopyhää. Kolehti kirkolliseen työhön suomalaisten parissa ulkomailla ja kansainväliseen diakoniaan Suomen satamissa Suomen Merimieskirkon kautta. Messun jälkeen kirkkokahvi tapulissa.