Seurakuntakerho

Seurakuntasali

Seurakuntakerho kirkonkylällä joka toinen (pariton) keskiviikko. Ohjelmassa kahvit, hartaus, vapaata keskustelua ja vaihtelevaa ohjelmaa tai vierailijoita. Kerholaiset keräävät retkikassaan varoja kahvirahalla ja arvonnalla. Perinteisesti on tehty syksyisin päiväretki ja keväisin kahden päivän retki. Huomioimme korona- tilanteen ja siihen liittyvät ohjeet - muutokset kokoontumisiin ovat mahdollisia. Ethän tule sairaana tai flunssaoireisena, ole tarvittaessa yhteydessä diakonissaan p. 040 5445 206.

Seurakuntakerho srk-salissa klo 12. Kuvia, ajatuksia ja keskustelua luonnosta. Onko sinulla kuvia maatilan töistä tai oletko harrastanut luontokuvien ottamista? Tuo mukanasi. Sivukylien kerholaisia kutsutaan kirkonkylälle kerhoihin (toistaiseksi emme kokoonnu sivukylien kerhoihin kodeissa).