Yhteisvastuu-haaste

Muu kuin seurakunnan tila

Haastamme sinut tukemaan Yhteisvastuu-tempausta, joka juostaan ja pyöräillään vanhemmuuden tukemiseksi.
Poikkeusoloista johtuen monet keräystä tukevat tapahtumat on jouduttu perumaan. Keräysaika on pian päättymässä - nyt voit vielä vaikuttaa. Tukemalla Yhteisvastuuta autat samalla diakoniatyön kautta perheitä lähellä ja kaukana.

HAASTE TOTEUTETAAN tiistaina 26.5. Reittinä on 10 km lenkki, joka lähtee torimakasiinilta penkkatietä pitkin Utaselle ja Järvikylän tietä takaisin torimakasiinille. Tapahtumaan pääset mukaan videon kautta, joka striimataan seurakunnan youtube-kanavalle ja jaetaan myös facebookiin.

HAASTEEN JUOKSEVAT kirkkovaltuuston puheenjohtaja Mauno Moilanen ja kirkkoherra Heikki Nissinen. HAASTEEN PYÖRÄILEVÄT kunnanjohtaja Anne Sormunen, suunnittelija Päivi Keltanen ja diakonissa Heidi Laitinen. Voit sponsoroida heitä maksamalla haluamasi summan hyväntekeväisyystempaukseen Utajärven seurakunnan Yhteisvastuutilille BIC:OKOYFIHH
FI60 5490 0720 1109 94 viite: 30122 tai Yhteisvastuu- lahjoitusbannerilla, joka löytyy kotisivulta www.utajarvenseurakunta.fi tai Mobilepaylla 13319.

Yhteisvastuu 2020 tukee vanhemmuutta Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Keräystuotosta 40% jää kotimaahan, siitä puolet keräävän seurakunnan diakoniatyön avustustoimintaan ja vanhemmuuden tukemiseen paikallisesti. Puolet menee kotimaan vanhemmuutta tukevaan hankkeeseen, jossa yhteistyökumppaneina ovat Pelastakaa Lapset ry ja Mannerheimin lastensuojeluliitto. 60% keräystuotosta ohjautuu Kirkon Ulkomaanavun kautta hädänalaisimpien perheiden auttamiseen maailman katastrofialueilla.

Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.