"Hiljaisuuden puutarhasta kevään ääniä" - runoja ja musiikkia kirkossa

Hiljaisuuden puutarhasta kevään ääniä

Runoja lausuvat Mirja Heikkilä, Liisa Karppinen, Anni Palokangas, Anna-Mari Tuovinen ja Heikki Nissinen. Musiikkia esittävät Marjo Heiskanen, huilu, Mari Kemppainen, kantele ja Anna-Mari Tuovinen, piano ja urut. Runoja kuullaan seuraavilta runoilijoilta: Aale Tynni, Anni Palokangas, Eeva-Liisa Manner, Edith Södergran, Elina Sneck, Virve Vikamaa, Pentti Saarikoski, Immi Hellén, Eeva Heilala, Risto Rasa sekä runosikermä, jossa runoja Päivi Myllyseltä, Teuvo Aholta, Eila Leinoselta, Niilo Rauhalalta ja Minna Canthilta. Musiikki: virsi 571:1-4, Saint-Saëns: Joutsen, Suojelusenkeli, Lehdossa lintujen laulu nyt soi, Paimenpoika, Paimentytön sunnuntai, Kevätlinnuille etelässä, Saunavihdat, Händel: Sonaatti a-molli, 1. osa, Tuhansin kielin.

Tilaisuuteen voi osallistua Kirkkoradion sekä Utajärven seurakunnan Youtube-tilin kautta (Facebookissa on linkki).