Seurakuntakerho

Seurakuntasali

Seurakuntakerho kokoontuu kirkonkylällä joka toinen keskiviikko (parittomalla viikolla). Ohjelmassa on kahvit, hartaus, keskustelua ajankohtaisista ja joskus vallan vanhoista asioista. Kerholaiset ovat maksaneet kahvirahan ja järjestäneet arvontaa retkikassan kartuttamiseksi. Perinteisesti on tehty syksyisin päivän retki ja keväisin kahden päivän retki. Tervetuloa mukaan kerhoon!

Seurakuntakerho kokoontuu kirkonkylällä joka toinen keskiviikko (parittomalla viikolla). Tulevaan Ystävänpäivään liittyen, tuo mukanasi runo tai ajatelma ystävyydestä.

Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.

Kerhosali

Iltaperhekerho

Tervetuloa koko perheellä, mummot, vaarit, kummit ja läheiset myös.

Muu kuin seurakunnan tila

Hartaus Hoivakoti Kirkkopuistossa

Muu kuin seurakunnan tila

Diakonian aamupuuro Kyöstin korvikkeessa

Diakonian aamupuuro on kaikille avoin kohtaamispaikka. Tarjolla on maksuton aamupala. Samassa yhteydessä jaetaan ruoka-apua sitä tarvitseville. Yhteistyössä Utajärven kunnan, K-market Meiramin, Utajärven Salen ja Omaleipurin kanssa.