Yhteisvastuukeräyksen avaus sekä rippikoulupäivä srk-talolla

Seurakuntasali

Aloitamme messulla kirkossa klo 10, jonka jälkeen lounas ja Yhteisvastuukeräyksen avaus srk-talolla. Tuote- ja arpamyyntiä, sekä vapaavalintainen lounasmaksu Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Rippikoululaiset keräävät listakeräystä kirkonkylän alueella.

vs. Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.

3. sunnuntai loppiaisesta

JEESUS HERÄTTÄÄ USKON

Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana. (Kirkkokäsikirjasta)

Muu kuin seurakunnan tila

Pohjanperän seurakuntakerho Sangilla

Pohjanperän seurakuntakerho kokoontuu kerran kuukaudessa, vuoroin Sangilla, Juorkunassa ja Särkijärvellä.

Nuortentila

Puhdepäivä