Jouluaattoillan musiikkihartaus kirkossa

Jouluaattoillan musiikkihartaus kirkossa Kirkko

Jouluyö

TEILLE ON SYNTYNYT VAPAHTAJA!

Jouluyö on Kristuksen syntymisen yö. Seurakunta kuulee enkelin viestin: "Tänään on teille syntynyt Vapahtaja." Jouluyön messu (enkelten messu) on suuressa osassa kristikuntaa joulunvieton päätapahtuma. (Kirkkokäsikirjasta)

Jouluaattoillan musiikkihartaus kirkossa. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Kirkkokuoro. Hanna Väänänen, laulu. Yhteislaulut: KJL-vihko: 6 En etsi valtaa, loistoa, 22 Sylvian joululaulu, virsi 21:1-3, 16 Heinillä härkien kaukalon, virsi 21:10, esirukouksen yhteydessä V 32:1 "Valosi, Jeesus, loistaa suo ja jouluriemu meille tuo.", V 744 On jouluyö ensimmäinen, 24 Maa on niin kaunis (kuoro ja seurakunta). Muu musiikki: Hiljaa, hiljaa joulun kellot kajahtaa (kirkkokuoro), Konsta Jylhän joululaulu (Hanna Väänänen, laulu), Piae Cantiones- sävelmä Laulaen (kirkkokuoro), Jouluyö, juhlayö (kirkkokuoro), Rauhaa, vain rauhaa (Hanna Väänänen, laulu), Yrjö Jylhä: Pyhä yö -runo (Helmi Laitinen, lausunta), Veteraanin joulu (Elo Karppinen, laulu), Kirkkauden voitto (kirkkokuoro).

3. sunnuntai loppiaisesta

JEESUS HERÄTTÄÄ USKON

Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana. (Kirkkokäsikirjasta)

Muu kuin seurakunnan tila

Pohjanperän seurakuntakerho Sangilla

Pohjanperän seurakuntakerho kokoontuu kerran kuukaudessa, vuoroin Sangilla, Juorkunassa ja Särkijärvellä.

Nuortentila

Puhdepäivä