Jouluaaton hartaushetki kirkossa

ti 24.12. kello 14.00

Jouluaaton hartaushetki kirkossa Kirkko

Jouluaatto

LUPAUKSET TÄYTTYVÄT

Jouluaattona ollaan profeettojen lupausten toteutumisen ovella. Jouluaaton aihe on pelastuksen kaipuu ja lupaus Vapahtajasta. Siksi jouluprofetiat kuuluvat jouluaaton jumalanpalveluksiin silloinkin, kun niissä luetaan muita joulun tekstejä. (Kirkkokäsikirjasta)

Jouluaaton hartaushetki kirkossa

Jouluaaton hartaushetki kirkossa. Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Marja-Riitta Perkiömäki, klarinetti, Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti, Jenna Väisänen, laulu. Yhteislaulut: KJL-vihko: 17 Joulupuu on rakennettu, virsi 21:1-3, 20 Jouluyö, juhlayö, 16 Heinillä härkien kaukalon, virsi 21:10, 9 Ilouutinen, 24 Maa on niin kaunis. Muu musiikki: Betlehem, Betlehem (Jenna Väisänen, laulu), Kuului laulu enkelten (Marja-Riitta Perkiömäki, klarinetti ja Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti), Joululaulu lapselle (Sytytän punaisen kynttilän, Jenna Väisänen, laulu), Enkellaulu kajahtaa (Marja-Riitta Perkiömäki, klarinetti ja Sirkka Kangaspuoskari, trumpetti).


Katso myös

su 26.1. klo 10.00

Kirkko

Sanajumalanpalvelus kirkossa

3. sunnuntai loppiaisesta

JEESUS HERÄTTÄÄ USKON

Jeesuksen julkinen toiminta on alkanut. Opettamalla ihmisiä ja parantamalla sairaita Jeesus ilmaisee jumalallisen kirkkautensa. Hänen ihmetekonsa ja niiden ihmisten todistukset, jotka ovat saaneet tuntea hänen voimansa, herättävät kansallisuudesta riippumatta uskon häneen auttajana ja Vapahtajana. (Kirkkokäsikirjasta)
ma 27.1. klo 13.00

Muu kuin seurakunnan tila

Pohjanperän seurakuntakerho Sangilla

Pohjanperän seurakuntakerho kokoontuu kerran kuukaudessa, vuoroin Sangilla, Juorkunassa ja Särkijärvellä.
ke 29.1. klo 9.15 -12.00

Nuortentila

Puhdepäivä

Seurakuntatalon alakerrassa