Kauneimmat joululaulut kirkossa

Kauneimmat joululaulut kirkossa Kirkko

Laulamme yhteislauluja Kauneimmat joululaulut- vihkosta. Jenna Väisänen, laulu. Anna-Mari Tuovinen, säestys. Juontajina Helmi ja Risto Laitinen. Laulut: Jouluaattoyö (Jenna Väisänen), 2 Arkihuolesi kaikki heitä, 4 Me käymme joulun viettohon, 23 Sydämeeni joulun teen, 16 Heinillä härkien kaukalon, 14 Varpunen jouluaamuna, 22 Sylvian joululaulu, kolehtikohteen esittely, 3 Tulkoon joulu, 12 Kun joulu on, 6 En etsi valtaa, loistoa, 20 Jouluyö, juhlayö, Pieni enkeli (Jenna Väisänen, laulu), 10 Kuului laulu enkelten, 19 Hyvän joulun toivotus, 21 Kilisee, kilisee kulkunen, 7 Joulukirkkoon, 17 Joulupuu on rakennettu, Joululaulu lapselle (Jenna Väisänen, laulu), 24 Maa on niin kaunis. Vapaaehtoinen kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Lämpimästi tervetuloa!

Muu kuin seurakunnan tila

Pohjanperän seurakuntakerho Sangilla

Pohjanperän seurakuntakerho kokoontuu kerran kuukaudessa, vuoroin Sangilla, Juorkunassa ja Särkijärvellä.

Nuortentila

Puhdepäivä

Seurakuntatalon alakerrassa

Seurakuntasali

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho kokoontuu kirkonkylällä joka toinen keskiviikko (parittomalla viikolla). Ohjelmassa on kahvit, hartaus, keskustelua ajankohtaisista ja joskus vallan vanhoista asioista. Kerholaiset ovat maksaneet kahvirahan ja järjestäneet arvontaa retkikassan kartuttamiseksi. Perinteisesti on tehty syksyisin päivän retki ja keväisin kahden päivän retki. Tervetuloa mukaan kerhoon!