Kauneimmat joululaulut kirkossa

Laulamme yhteislauluja Kauneimmat joululaulut- vihkosta. Jenna Väisänen, laulu. Anna-Mari Tuovinen, säestys. Juontajina Helmi ja Risto Laitinen. Laulut: Jouluaattoyö (Jenna Väisänen), 2 Arkihuolesi kaikki heitä, 4 Me käymme joulun viettohon, 23 Sydämeeni joulun teen, 16 Heinillä härkien kaukalon, 14 Varpunen jouluaamuna, 22 Sylvian joululaulu, kolehtikohteen esittely, 3 Tulkoon joulu, 12 Kun joulu on, 6 En etsi valtaa, loistoa, 20 Jouluyö, juhlayö, Pieni enkeli (Jenna Väisänen, laulu), 10 Kuului laulu enkelten, 19 Hyvän joulun toivotus, 21 Kilisee, kilisee kulkunen, 7 Joulukirkkoon, 17 Joulupuu on rakennettu, Joululaulu lapselle (Jenna Väisänen, laulu), 24 Maa on niin kaunis. Vapaaehtoinen kolehti Suomen Lähetysseuralle.

Lämpimästi tervetuloa!