Joulukonsertti kirkossa

Joulukonsertti kirkossa Kirkko

Joona Juntunen, laulu ja Liisa Vähäsarja, urut ja piano.

Joulukonsertissa esiintyy suomussalmelaislähtöinen bassobaritoni Joona Juntunen. Pianistina ja urkurina toimii vaalalaislähtöinen pianisti-urkuri Liisa Vähäsarja.
Illan ohjelmassa on joululauluja Suomesta ja ulkomailta, mm. Sibeliuksen, Hannikaisen, J. S. Bachin, Buxtehuden ja Händelin sävellyksiä. Illan aikana kuullaan myös resitatiivi ja aaria G. F. Händelin oratoriosta Messias sekä H. Purcellin säveltämä urkukappale.

Utajärven joulukonsertti on Joona Juntusen ja hänen äitinsä Liisa Vähäsarjan ensimmäinen yhteinen kirkkokonsertti. Aiemmin he esittivät "Matkalla" -liedmatinean Hyrynsalmella ja Vaalassa. Parhaillaan duo valmistelee Schubertin Winterreise -laulusarjan kokonaisesitystä.

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Seurakuntasali

Yhteisvastuukeräyksen avaus sekä rippikoulupäivä srk-talolla

Aloitamme messulla kirkossa klo 10, jonka jälkeen lounas ja Yhteisvastuukeräyksen avaus srk-talolla.