Kauneimmat joululaulut kirkossa

Laulamme Kauneimmat joululaulut- vihkosta yhteislauluja. Kirkkokuoro laulaa kuorolauluja ja Satu Lotvonen laulaa yksinlauluja. Kuoroa johtaa ja lauluja säestää Anna-Mari Tuovinen. Puheen pitää Heikki Nissinen. Vapaaehtoinen kolehti Suomen Lähetysseuralle.
Laulettavat laulut: 2 Arkihuolesi kaikki heitä, 4 Me käymme joulun viettohon, 6 En etsi valtaa, loistoa, Satu Lotvosen laulama Jouluhymni, 12 Kun joulu on, 17 Joulupuu on rakennettu, kirkkokuoron laulama Laulaen, 23 Sydämeeni joulun teen, 3 Tulkoon joulu, 18 Pieni liekki, kirkkokuoron laulama Kirkkauden voitto (Eeva Salminen, kellopeli), 22 Sylvian joululaulu, 5 Taivas sylissäni, Satu Lotvosen laulama Varpunen jouluaamuna, 19 Hyvän joulun toivotus, 7 Joulukirkkoon, 20 Jouluyö, juhlayö, 16 Heinillä härkien, Satu Lotvosen laulama Tuikkikaa, oi joulun tähtöset, puhe Heikki Nissinen, 24 Maa on niin kaunis.

Tervetuloa!