Jouluiset siioninvirsiseurat

Muu kuin seurakunnan tila

Soili ja Taisto Kokolla, Kokkotie 6. Puhujana Ulla Mitrunen.

Soili ja Taisto Kokolla, Kokkotie 6. Puhujana Ulla Mitrunen. Tervetuloa!

3. adventtisunnuntain messu kirkossa

3. adventtisunnuntai

TEHKÄÄ TIE KUNINKAALLE

Päivän raamatullinen keskushenkilö on Johannes Kastaja. Hänen kehotuksensa katumukseen ja parannukseen koskee myös meitä. Johannes viittaa Jumalan Karitsaan, joka kantaa koko maailman synnin. Saamme tunnustaa syntimme luottaen Kristuksessa annettuun pelastukseen. Tämä on pääasia jouluun valmistautumisessa - joulupaastossa.

Johannes oli merkki siitä, että profeettojen ennustukset olivat täyttymässä: Vapahtaja oli pian tuleva. Kristuksen toiminnassa toteutuivat pelastuksen ajan merkit, ja samoin hän tulee yhä uudelleen sanassa ja sakramenteissa seurakuntansa keskelle pelastuksen lahjat mukanaan. Tähän hänen "hengelliseen tulemiseensa" viittaa latinankielinen nimitys adventus spiritualis et sanctificationis. (Kirkkokäsikirjasta)

Joulurauhan julistus metsänväelle Kormun laavulla

Joulurauhan julistus metsänväelle

Seurakuntasali

Seurakunnan kerhojen, lasten ja varttuneen väen sekä omaishoitajien joulujuhla

Joulujuhlan aluksi hartaushetki, jonka jälkeen joulupukki muoreineen vierailee.