2. adventtisunnuntain Kauneimmat joululaulut- messu

2. adventtisunnuntai

KUNINKAASI TULEE KUNNIASSA

Evankelisessa kristikunnassa tämän päivän aiheena on Kristuksen tuleminen kunniassaan aikojen lopulla. Tämän ilmaisee myös nimitys adventus glorificationis, jonka Eerik Sorolainen Postillassaan (1621) suomensi sanoilla Christuxen cunnialisesta tulemisesta. Seurakunnan tulee kärsivällisesti kilvoitellen odottaa Kristuksen tuloa. Keskelle hätää ja syyllisyyttä seurakunta on saanut lupauksen pelastuksen ajasta. Tämä lupaus täyttää sen toivolla ja ilolla. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Mukana Eläkkeensaajien lauluryhmä. Virret: 13:1-2, synnintunnustus 707, 5:1-3, KJL 6:1- (En etsi valtaa, loistoa), 30, KJL 20 (Jouluyö juhlayö), KJL 9:1 (Ilouutinen), KJL 18 (Pieni liekki). Lauluryhmän laulut: Me käymme joulun viettohon ja Sydämeeni joulun teen. Vietämme samalla Eläkkeensaajien kirkkopyhää. Kolehti Pohjois-Pohjanmaan kirkkomusiikkipiirin toiminnan tukemiseen. Kirkkokahvi kirkossa.