Diakonian aamupuuro

Hyvinvointitalolla

Hyvinvointitalolla Kyöstin korvikkeessa joka toinen perjantaina klo 8:30-9:30 (parillisen viikon pe). Aamupuuron yhteydessä jaetaan ruoka-apua sitä tarvitseville.

vs. Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.

Nuortentila

Puhdepäivä

Seurakuntatalon alakerrassa

Seurakuntasali

Seurakuntakerho

Seurakuntakerho kokoontuu kirkonkylällä joka toinen keskiviikko (parittomalla viikolla). Ohjelmassa on kahvit, hartaus, keskustelua ajankohtaisista ja joskus vallan vanhoista asioista. Kerholaiset ovat maksaneet kahvirahan ja järjestäneet arvontaa retkikassan kartuttamiseksi. Perinteisesti on tehty syksyisin päivän retki ja keväisin kahden päivän retki. Tervetuloa mukaan kerhoon!

Kerhosali

Kirkkohetken jälkeen perhekerho kerhotilassa

Perhekerho on koko perheen, lasten ja aikuisten yhteinen kohtaamispaikka. Ohjelmassa on hartaushetki, kahvi-/ mehutarjoilu sekä vaihtelevaa ohjelmaa ja vapaata yhdessäoloa. Tervetuloa!