Seurakuntakerho

Seurakuntasali

Tervetuloa!

Vierailijana kuntoutussihteeri Tiina-Maija Leinonen Kuuloliitosta. Ota oma kuulokoje mukaan!

Avoin seurakuntakerho kokoontuu joka toinen (pariton) keskiviikko. Ohjelmassa on kahvit, hartaus, keskustelua ajankohtaisista tai vallan vanhoista asioista ja erityisesti iloitsemme kerholaisten omista ohjelmista ja puheenvuoroista. Joskus kutsumme kerhoon vierailijoita tai teemme itse vierailuja. Kerhokaudella on tehty perinteisesti kevät- ja syysretki, joita varten kerhossa kerätään kahviraha ja pidetään arpajaiset.

vs. Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.

Muu kuin seurakunnan tila

Diakonian aamupuuro Kyöstin korvikkeessa

Diakonian aamupuuro on kaikille avoin kohtaamispaikka. Tarjolla on maksuton aamupala. Samassa yhteydessä jaetaan ruoka-apua sitä tarvitseville. Yhteistyössä Utajärven kunnan, K-market Meiramin, Utajärven Salen ja Omaleipurin kanssa.

Muu kuin seurakunnan tila

Pohjanperän seurakuntakerho Sangilla

Pohjanperän seurakuntakerho kokoontuu kerran kuukaudessa, vuoroin Sangilla, Juorkunassa ja Särkijärvellä.

Nuortentila

Puhdepäivä