Yhteinen keittiö - Reilun kaupan viikon tapahtuma

Seurakuntasali

Hyvinvointitalolla

Ruokatorilla eritrealaista, turkkilaista ja kongolaista lounasta maistiaisannoksina (niin kauan kuin riittää) sekä Reilun kaupan kahvia/ teetä, mehua ja banaanikakkua. Aarrekartta-rastiradalla lapsia ohjaa banaanimaskotti ja kerhomummo. Kierrätyskisa lapsille ja aikuisille, kierrätystori - tuo tullessasi, vie mennessäsi. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan herkkukori Reilun kaupan tuotteilla. Tilaisuus ja tarjoilu ovat maksuttomia. Halutessasi voit lahjoittaa nuorten kummikohteelle Mwanzan lasten ja nuorten hyväksi. Yhteistyössä Utajärven kunnan, Utajärven kansainvälisen klubin, Löydä kotisi uudestaan Pohjois-Pohjanmaalta -hankkeen ja OSAO:n kotoutumiskoulutuksen kanssa. Tilaisuutta tukee K-Market Meirami ja Utajärven Sale. Tervetuloa!

vs. Diakonissa
Pappilatie 2
91600 Utajärvi

Diakonissa Rauni Lohilahti virkavapaalla.

Omaishoitajien tapaaminen

Avoin tapaaminen omaishoitajille ja läheisille.

Muu kuin seurakunnan tila

Rovastikunnallinen läheisensä menettäneiden ilta

Limingan srk-talolla, Pappilantie 6.

Puhdepäivä

Tehdään yhdessä käsitöitä!