Kauneimmat hengelliset laulut kirkossa

Kauneimmat hengelliset laulut kirkossa Kirkko

Yhteislauluja, kuoro- ja yksinlauluja. Kirkkokuoro, Satu Lotvonen, Jenna Väisänen, Maria Ruottinen, Milla Bucht, Juho Peltoniemi ja Risto Vääräniemi, laulu, Anna-Mari Tuovinen, piano ja urut. Heikki Nissinen, hartaus.

Tervetuloa!

Kitaran kielillä -ilta kirkossa

Henrik Holmström, kitara. Henrik on 27-vuotias helsinkiläinen kitaristi. Henrik on valmistunut musiikkipedagogiksi Metropolian ammattikorkeakoulusta ja opiskelee tällä hetkellä musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiassa.
Omien opettajiensa Petri Kumelan ja Otto Tolosen lisäksi Henrik on osallistunut useille mestarikursseille opettajinaan sekä kotimaisia että ulkomaisia huippukitaristeja. Konsertoinnin ohessa Henrik toimii kitaransoiton opettajana Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistolla.

Illan ohjelmassa on mm. J. S. Bachin, W. T. Matiegkan ja F. Chopinin teoksia. Tilaisuus alkaa klo 19.

Seurakuntasali

Ei kirkkokuoroharjoituksia!