Messu kirkossa

su 6.10. kello 10.00

Messu kirkossa Kirkko

17. sunnuntai helluntaista

JEESUS ANTAA ELÄMÄN

Tätä sunnuntaita on kutsuttu evankeliumitekstien vuoksi pikku pääsiäiseksi tai syksyn pääsiäiseksi. Jeesus on voittanut ihmistä ja koko luomakuntaa uhkaavan kuoleman vallan. Siksi häneen uskovilla on toivo, joka kantaa yli kuoleman rajan. Kerran luomakuntakin vapautetaan katoavaisuuden orjuudesta. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Heidi Laitinen avustaa. Kirkkokuoro. Vietämme samalla varttuneen väen ja lähetyksen kirkkopyhää sekä rippikoululaisten opetuspäivää. Virret: 297:1-4, synnintunnustus 700, 135, 249:1-2,6, 517:1-, 511, 229, 498. Kuoron laulut: päivän psalmi, Laula, matkalainen korpimaan. Kolehti Oulun hiippakunnan toimintaan kasvatus-, diakonia- ja lähetystyössä. Messun jälkeen srk-talolla kunnan tarjoama ruokailu sekä päiväjuhla.


Katso myös

su 20.10. klo 10.00

Kirkko

Sanajumalanpalvelus kirkossa

19. sunnuntai helluntaista

RAKKAUDEN KAKSOISKÄSKY

Rakkauden kaksoiskäsky kiteyttää lain sisällön. Se, joka rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään, täyttää lain vaatimuksen. Jumalan rakkaus synnyttää meissä rakkautta. Rakkaus toteuttaa Jumalan koko lain. (Kirkkokäsikirjasta)
su 20.10. klo 17.00

Kirkko

Seurat kirkossa

seurat kirkossa
su 27.10. klo 10.00

Kirkko

Messu kirkossa

20. sunnuntai helluntaista

USKO JA EPÄUSKO

Usko näkee Jeesuksessa Jumalan Pojan, jolla on valta tehdä Jumalan tekoja. Jeesuksen eläessä monet epäilivät häntä tai loukkaantuivat häneen, torjuivat hänen jumaluutensa ja pitivät häntä kansanvillitsijänä. Usko ja epäusko taistelevat myös jokaisen kristityn sydämessä. Siksi Jeesuksen seuraaja joutuu arvioimaan oman uskonsa perusteita. (Kirkkokäsikirjasta)