Messu kirkossa Kirkko

JEESUS ANTAA ELÄMÄN

Tätä sunnuntaita on kutsuttu evankeliumitekstien vuoksi pikku pääsiäiseksi tai syksyn pääsiäiseksi. Jeesus on voittanut ihmistä ja koko luomakuntaa uhkaavan kuoleman vallan. Siksi häneen uskovilla on toivo, joka kantaa yli kuoleman rajan. Kerran luomakuntakin vapautetaan katoavaisuuden orjuudesta. (Kirkkokäsikirjasta)

Toimittaa Heikki Nissinen. Kanttorina Anna-Mari Tuovinen. Heidi Laitinen avustaa. Kirkkokuoro. Vietämme samalla varttuneen väen ja lähetyksen kirkkopyhää sekä rippikoululaisten opetuspäivää. Virret: 297:1-4, synnintunnustus 700, 135, 249:1-2,6, 517:1-, 511, 229, 498. Kuoron laulut: päivän psalmi, Laula, matkalainen korpimaan. Kolehti Oulun hiippakunnan toimintaan kasvatus-, diakonia- ja lähetystyössä. Messun jälkeen srk-talolla kunnan tarjoama ruokailu sekä päiväjuhla.

RAKKAUDEN KAKSOISKÄSKY

Rakkauden kaksoiskäsky kiteyttää lain sisällön. Se, joka rakastaa Jumalaa yli kaiken ja lähimmäistä niin kuin itseään, täyttää lain vaatimuksen. Jumalan rakkaus synnyttää meissä rakkautta. Rakkaus toteuttaa Jumalan koko lain. (Kirkkokäsikirjasta)

Seurat kirkossa

seurat kirkossa